• 17 Feb, 2020
​Mobile Week Catalunya 2020 arriba a Riudellots de la Selva

Riudellots s’estrena enguany com a una de les 16 seus catalanes d’aquesta iniciativa impulsada per la Mobile World Capital Barcelona i per la Generalitat de Catalunya

En el marc dels actes de celebració de la Mobile Week Catalunya 2020, l’Ajuntament de Riudellots de la Se...

Llegir més...
  • 16 Feb, 2020
Moltes gràcies a tothom!

La setena edició de Fiporc celebrada aquest cap de setmana a Riudellots de la Selva, ha tornat a ser un èxit. El bon temps, en especial el de diumenge, ha acompanyat els visitants que han omplert de gom a gom les places i carrers de Riudellots fins exhaurir les existències de la...

Llegir més...
  • 13 Feb, 2020
Tot a punt per a la setena edició de FIPORC a Riudellots de la Selva

El president de la Generalitat inaugurarà dissabte a les 12:30 h la fira temàtica dedicada al porc
 
Amb el porc com a principal protagonista, Riudellots de la Selva ho té tot a punt per acollir els propers 15 i 16 de febrer la setena edició de FIPORC.
 
Dur...

Llegir més...
  • 04 Feb, 2020
Tens material relacionat amb la matança del porc?

Un any més, ens adrecem a vosaltres per explicar-vos que estem preparant la 7a edició de la fira FIPORC, que tindrà lloc els dies 15 i 16 de febrer.
 
Com bé sabeu, aquesta és una fira temàtica del porc, en la qual trobarem una bona mostra d’act...

Llegir més...
  • 04 Feb, 2020
Riudellots a la Mobile Week Catalunya

Sota el lema “Tecnologia per a la ciutadania”, aquest dilluns s’ha presentat oficialment la quarta edició de la Mobile Week, on Riudellots de la Selva és una de les seus on s’organitzaran activitats i tallers.

Impulsada conjuntament amb el Govern de la Genera...

Llegir més...
  • 12 Gen, 2020
Margarita Salellas guanya el concurs de coques Fiporc 2020

La coca de la riudellotenca Margarita Salellas ha guanyat el concurs de coques de Fiporc 2020, organitzat per l’Àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva en el marc de l’organització de la propera edició de FIPORC pr...

Llegir més...
  • 11 Gen, 2020
Concurs de Coques de Fiporc

Un total de 8 coques participaran enguany al Concurs de Coques de Fiporc organitzat per l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, en el marc de la celebració de la propera edició de Fiporc que tindrà lloc els dies 15 i 16 de febrer.

Aquest dissabte 11 de gener a les 17 h,...

Llegir més...
  • 18 Des, 2019
Bases del concurs de coques de Fiporc 2020

El proper dissabte 11 de gener de 2020, a les 17 h al FoodLab de Riudellots de la Selva tindrà lloc el concurs de coques de Fiporc. Hi podran participar totes les persones empadronades a Riudellots de la Selva, amb independència de l’edat que tinguin.

Els concursants s’h...

Llegir més...