Biblioteca Municipal Anna Nadal Serra

La biblioteca municipal "Anna Nadal i Serra" es va crear l‘any 1991 en considerar-se un equipament necessari per als habitants de la població. S'ubica a la primera planta de la Casa de Cultura i compta amb una superfície de 85 m², 20 punts de lectura, 7 ordinadors, més de 7.000 llibres i  1.000 pel·lícules, juntament amb diaris i revistes vàries.
 
El 2015 es va adherir a la Xarxa de Punts d'Informació i Lectura de la Diputació de Girona,  xarxa que té per objectiu donar suport i cooperar amb els municipis de menys de 3.000 habitants que disposin de biblioteca.
 
El 2019 tècnics responsables del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona varen proposar, de forma excepcional, la  integració de la biblioteca al Sistema de Lectura Pública. Amb aquesta integració es va obtenir, a més del reconeixement a la trajectòria de la biblioteca, l’accés al programa de gestió Millenium, la integració del fons al catàleg de les biblioteques públiques i l’accés a subvencions de la Generalitat de Catalunya.
 
La biblioteca ha estat guanyadora els darrers anys de dos premis "María Moliner" pels seus projectes d'animació lectora destinats a infants "La magia de la lectura" (2017) i "Creciendo con libros" (2020).

Ens podeu seguir a través de:
- Web biblioteca: http://www.bibgirona.cat/biblioteca/riudellots
- Facebook: https://www.facebook.com/bibliotecariudellots
- Twitter: https://twitter.com/BibRiudellots
- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC0e_Q83mquH6rJpA7Zd4t9g

Us hi esperem!!!