
Nou producte fruit de la primera edició del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària
En el marc de la primera edició del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària de la UdG ha nascut nou producte, que la Granja El Provençal de Riudellots de la Selva, properament posarà al mercat.
Es tracta d’un formatge de tòfona...

Entrega de les paneres de Fiporc
L'alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura ha fet entrega dels premis als guanyadors del sorteig de Fiporc i del concurs d'Instagram.
Gemma Font de Santa Coloma de Farners ha estat la guanyadora del sorteig de Fiporc realitzat entre totes aquelles persones que van omplir la butllet...

Moltes gràcies a tothom!
La bonança meteorològica ha acompanyat durant tot el cap de setmana la fira amb activitats, tallers, degustacions i demostracions per a tots els públics
La sisena edició de Fiporc celebrada aquest cap de setmana, ha superat totes les expectatives. Un any més el ...

Sisena jornada tècnica de FIPORC
Aquest divendres ha tingut lloc la sisena jornada tècnica de FIPORC adreçada als professionals del sector porcí.
La jornada va tenir lloc a les instal·lacions del Foodlab, on es van dur a terme diverses ponències sobre la situació sanitària del sec...

Fiporc es promociona a Firatast
Un any més Riudellots de la Selva serà present a FIRATAST GIRONA promocionant la sisena edició de FIPORC 2019. Firatast és la fira degustació per excel·lència de Catalunya que tindrà lloc del 17 al 20 d’octubre, al Palau de Fires de Giron...

El FoodLab ofereix un programa de formació per emprenedors agroalimentaris
El Centre d'Innovació en Gastronomia Industrial - FoodLab de Riudellots de la Selva ha programat un seguit de formacions destinades a emprenedors i a professionals que vulguin desenvolupar projectes dins l'àmbit agroalimentari.
Les sessions seran impartides per dif...

Berenar – sopar d'agraïment als voluntaris de Fiporc
Riudellots de la Selva ha celebrat aquest divendres al vespre el berenar – sopar amb els voluntaris que fan possible l’organització de Fiporc.
La trobada ha tingut lloc a la sala polivalent de l’Ajuntament on l’alcaldessa Montserrat Roura i el regidor de Promoci&oac...

El Foodlab acollirà un Postgrau d'Innovació a la Indústria Alimentària
Impulsat per la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva i organitzat per la Fundació UdG: Innovació i Formació i el Campus Alimentació i Gastronomia de la UdG, amb el suport de la Diputació de Girona, el Ce...