• 22 Nov, 2022
Presentem la nova temporada del futbol sala i l'equip d'atletisme de Riudellots

El passat 13 de novembre va tenir lloc la presentació de la temporada 22-23 de l'equip de futbol sala i d'atletisme de Riudellots de la selva.

Pel que fa al futbol sala, enguany compten amb un total de 50 jugadors i jugadores. Un total de 15 més que l'any passat.

Pel ...

Llegir més...
  • 11 Oct, 2022
Sessions dirigides d’exercici físic i caminades a Riudellots

Les sessions d’exercici físic i caminades a Riudellots de la Selva d'aquest mes d'octubre seran tots els dimecres (menys el dia 12 d'octubre) a les 17.15h. El punt de trobada és l'aparcament de l'Ajuntament. 

Les sessions estan conduïdes per exper...

Llegir més...
  • 29 Ago, 2022
Nova temporada esportiva a Riudellots

El pròxim 5 de setembre comença la nova temporada del servei d’esport de Riudellots amb un nou horari i més classes.
 
Amb l’objectiu d’ajudar a la ciutadania a portar un estil de vida saludable, el Pavelló de Riudellots obrirà les 07.15h, ...

Llegir més...
  • 29 Jul, 2022
Premis als esportistes gironins d'esports individuals que participen en competicions federades

A partir del pròxim dilluns, 1 d'agost, s'obre el període de presentació de sol·licituds dels Premis als esportistes gironins d'esports individuals que participen en competicions federades.

El termini de presentació de sol·licituds finali...

Llegir més...
  • 02 Mai, 2022
Inscripcions als casals d’estiu d’esports a Riudellots

Des del Servei d’Esports de Riudellots de la Selva informen que ja s'han obert les inscripcions per les activitats d’estiu que es realitzaran a les instal·lacions esportives municipals aquest 2022.
 
L’objectiu del Campus d’Estiu i el Curset de Natació...

Llegir més...
  • 19 Gen, 2022
Torna la cursa Run4cancer a Riudellots

Un any més, Riudellots de la Selva torna a participar en la cursa RUN4CANCER que organitza la Fundació Oncolliga Girona. Una marxa de 5km i 10km on diferents poblacions s’uneixen per la lluita contra el càncer.
 
La cursa tindrà lloc el pròxim 6 de feb...

Llegir més...
  • 17 Nov, 2021
Campus de Nadal a Riudellots de la Selva

Aquest Nadal el servei d'esports de Riudellots de la Selva ha organitzat un campus de Nadal per a nens i nenes de P3 a 6è d'educació primària. L'horari és de matins, de les 9 a les 13h. I els infants podran gaudir de tallers nadalencs, jocs, esports, entre mol...

Llegir més...
  • 03 Ago, 2021
Èxit de participació dels cursets intensius de natació

Del 28 de juny al 30 de juliol la Piscina Municipal de Riudellots de la Selva ha acollit els cursos intensius de natació, dissenyats per ensenyar als petits a familiaritzar-se amb el medi aquàtic, però també per als més grans interessats a perfeccionar la seva t&eg...

Llegir més...