• 15 Jun, 2021
Resultat sorteig brigada jove 2021

Ja podeu consultar el resultat del sorteig públic per adjudicar les places ofertades per treballar en el projecte Brigada Jove 2021. Podeu consultar el resultat des d'aquí.

Llegir més...
  • 03 Jun, 2021
El Servei d'Esports dona la benvinguda a l'estiu

Des del Servei d'Esports de Riudellots de la Selva els informem que hem obert les inscripcions per les activitats d'estiu a les instal·lacions Esportives Municipals.

Aquest any amb l'eslògan "Benvingut Estiu" preveiem rebre desenes d'infants amb la il&middo...

Llegir més...
  • 27 Mai, 2021
Brigada Jove 2021: Llistat provisional d'admesos i exclosos

En relació a les sol·licituds per participar en el procés selectiu per a l’adjudicació de les places per a la Brigada Jove d’estiu 2021 podeu consultar el llistat provisional d’admesos i exclosos.

Els aspirants disposen d’un termini de deu dies ...

Llegir més...
  • 06 Mai, 2021
​Brigada Jove Riudellots 2021

L’Ajuntament de Riudellots ha convocat per aquests mesos juliol i agost una nova edició de la Brigada Jove, un projecte formatiu que ofereix 5 places a persones joves d’entre 16 i 20 anys per fomentar les habilitats laborals i adquirir competències professionals. Podeu cons...

Llegir més...
  • 26 Set, 2020
L'Ajuntament premia a 17 joves estudiants

Un any més l’Ajuntament de Riudellots premia l'esforç acadèmic dels joves estudiants del municipi fent un reconeixement a tots aquells que han finalitzat el Batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior. Enguany han estat un total de 17 joves premiats...

Llegir més...
  • 23 Jul, 2020
Adjudicació de les places del projecte Brigada Jove 2020

Aquest dijous 23 de juliol a les 12.00 h, ha tingut lloc el sorteig públic per a l'adjudicació de 4 places del projecte Brigada Jove 2020.

El sorteig s'ha pogut seguir en directe pel canal Youtube de l'Ajuntament. 

Podeu consultar el resultat des d'aqu&i...

Llegir més...
  • 08 Jul, 2020
Premis estudiants 2020

Un any més, l'Ajuntament de Riudellots de la Selva, vol premiar l'esforç acadèmic dels joves estudiants del municipi fent un reconeixement a tots aquells que han finalitzat el Batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior.

Aix&iac...

Llegir més...
  • 18 Jun, 2020
Brigada Jove a Riudellots de la Selva

Amb l’objectiu de fomentar les habilitats laborals i l’adquisició de competències professionals dels joves de 16 a 20 anys, l’Ajuntament de Riudellots ofereix, un any més, el projecte Brigada Jove. 

Enguany s’ofereixen 4 places per a la briga...

Llegir més...