• 29 Abr, 2019
Caminades saludables

Amb la voluntat de promoure bons hàbits i reduir el sedentarisme de la població, mensualment s'organitzen activitats i caminades pels Parcs Urbans de Salut i la Xarxa d'Itineraris Saludables de la demarcació de Girona. 

Els dies 3,10,17,24 i 31 de maig, es d...

Llegir més...
  • 29 Abr, 2019
Jaume Bosch Torrent nou regidor de l'equip de govern

Jaume Bosch Torrent ha pres possessió del càrrec de regidor de l’equip de govern (PDecat) a l’Ajuntament de Riudellots de la Selva. Bosch, substitueix al regidor Lluís Barnés que va dimitir el passat 15 de març. 
L’acte ha tingut lloc aquest...

Llegir més...
  • 25 Abr, 2019
Brigada Jove a Riudellots de la Selva

Un any més, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva ofereix 6 places en el marc del projecte formatiu “Brigada Jove”, amb l’objectiu de fomentar les habilitats laborals i l’adquisició de competències professionals dels joves participants.

El ...

Llegir més...
  • 25 Abr, 2019
Lliurament de premis de la 16ª edició del Concurs Literari de Narració Curta

Aquesta tarda ha tingut lloc el lliurament de premis de la 16ª edició del Concurs Literari de Narració Curta de Riudellots de la Selva.

L'acte ha tingut lloc a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura a càrrec de l'alcaldessa Montserrat Roura i de la regid...

Llegir més...
  • 18 Abr, 2019
Els horts ecològics municipals tenen nous adjudicataris

Després de la convocatòria publicada el passat mes de març, tres parcel·les dels horts ecològics municipals tenen nous adjudicataris per un període de 2 anys, prorrogables a un any més.

Podeu consultar el llistat de persones adjudicat&agr...

Llegir més...
  • 17 Abr, 2019
Riudellots segueix millorant l’eficiència energètica dels equipaments i espais municipals

Emmarcat dins les actuacions de millora de l’eficiència energètica i la reducció de les emissions de gasos amb efecte hivernacle, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva segueix substituint les lluminàries de diversos equipaments i espais municipals.

En aque...

Llegir més...
  • 17 Abr, 2019
Instal·lació de reductors de velocitat

Amb l’objectiu d’augmentar la seguretat dels vianants i reduir la velocitat de circulació dels vehicles, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha instal·lat uns reductors de velocitat a l’Avinguda dels Països Catalans. 

Es tracta d’una mesura...

Llegir més...
  • 08 Abr, 2019
Premis nounats 2018

Un any més l’Ajuntament de Riudellots ha lliurat els premis nounats. Amb aquest guardó l’Ajuntament de Riudellots vol donar la benvinguda als nous riudellotencs i riudellotenques nascuts durant el 2018.

Enguany, han estat un total de 12 famílies les que han rebut ...

Llegir més...