• 20 Jun, 2022
Consells per a una revetlla segura

Amb l'estiu arriben a Catalunya les celebracions de festes populars i tradicionals com les revetlles, amb l'increment de l'ús de material pirotècnic i l'encesa de fogueres.
Els consells de protecció civil volen ajudar a minimitzar els riscos que c...

Llegir més...
  • 20 Jun, 2022
Convocatòria del Ple ordinari del 20 de juny

Avui, 20 de juny es celebrarà el Ple ordinari a les 20h, a la Sala de Plens. El Ple es podrà seguir en directe pel Canal de Youtube de l'Ajuntament. Podeu consultar l'ordre del dia des d'aquí.

Llegir més...
  • 20 Jun, 2022
Activat el nivell 1 del Pla Alfa a la Selva

El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha rebaixat el nivell 2 del Pla Alfa al nivell 1, a la comarca de la Selva. Tot i això el risc d’incendi forestal segueix essent alt i per tant, cal seguir extremant les precaucions, sobretot a les portes de la revet...

Llegir més...
  • 17 Jun, 2022
Activat el nivell 2 del Pla Alfa a la Selva

El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha activat el Nivell 2 del Pla Alfa a diverses comarques, entre elles la Selva, per l'alt risc d’incendi forestal. Així mateix Protecció Civil manté activada l'alerta del Pla Procicat per l’ona...

Llegir més...
  • 16 Jun, 2022
Protocol per a la prevenció del mosquit tigre

Les elevades temperatures que s'assoleixen amb l'entrada de l'estiu afavoreixen la presència i proliferació de mosquits en el territori català.

Per aquest motiu el Departament de Salut ha activat el Protocol per a la vigilància i el control de les arbovirosis transmeses per mosquits a Catalunya i...

Llegir més...
  • 16 Jun, 2022
Activat el nivell 1 del Pla Alfa a la Selva

El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha activat el Nivell 1 del Pla Alfa a diverses comarques, entre elles la Selva, per l'alt risc d’incendi forestal. Així mateix Protecció Civil manté activada l'alerta del Pla Procicat per l’onada de calor.

​Davant d’aquesta situació cal ...

Llegir més...
  • 15 Jun, 2022
L’onada de calor s’allargarà fins divendres 17 de juny

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya manté activada la fase d’alerta per l’onada de calor fins divendres 17 de juny. 
 
Tot i que les temperatures més altes es preveuen a les comarques de ponent, el Servei Meteorològic de Catalu...

Llegir més...
  • 15 Jun, 2022
Obertura de la pista coberta de l’Escola amb motiu de l'onada de calor

Amb motiu de la intensificació de l’onada de calor iniciada aquesta setmana l’Ajuntament de Riudellots de la Selva mantindrà obert l’accés a la pista coberta de l’Escola a partir d’avui, 15 de juny, fins a les 20h.

Durant el curs escolar l’...

Llegir més...