• 26 Nov, 2021
Resultat final procés de selecció d’una plaça de tècnic/a

Resultat final de les proves de selecció d’una plaça de tècnic/a per dur a terme el projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) emmarcat en el RIS3CAT "Girona Sistema Alimentari Sostenible".  Veure resultat

Llegir més...
  • 25 Nov, 2021
​Actes pel 25N a Riudellots

El 25 de novembre és el Dia Internacional Contra la Violència Envers les Dones i des de Riudellots de la Selva ahir vam commemorar aquest dia amb els següents actes:
 
Primerament, es va presentar el llibre "Maite, vaig ser jo, podries ser tu", de la riudello...

Llegir més...
  • 25 Nov, 2021
​Nova zona d’aparcament per compres i gestions de poca durada

Hem senyalitzat diverses zones d’aparcament properes als establiments que ho han sol·licitat per tal de poder facilitar l’estacionament de vehicles en el moment d’anar a comprar o fer gestions de poca durada.

Per fer-ho s’han habilitat dues zones diferenciades....

Llegir més...
  • 23 Nov, 2021
Procés de selecció d'un tècnic/a

Llistat definitiu d'admesos i exclosos a les proves de selecció d’una plaça de tècnic/a per dur a terme el projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) emmarcat en el RIS3CAT "Girona Sistema Alimentari Sostenible". 

Veur...

Llegir més...
  • 22 Nov, 2021
Activades les alertes dels plans INUNCAT i VENTCAT

Protecció Civil de la Generalitat ha activat la fase d’Alerta dels plants VENTCAT i INUNCAT per un episodi de mal temps que ha de començar aquest vespre. 

L'episodi de xàfecs intensos podran superar el llindar de 20 l/m2 en 30 minuts i ...

Llegir més...
  • 22 Nov, 2021
Procés participatiu per a la redacció dels PAESC a les comarques gironines

Sota el lema «Carregueu-vos d'energia i decidiu el futur del vostre territori» s'obre el procés participatiu per als PAESC a les comarques gironines. El municipi de Riudellots de la Selva participa en el Taller Virtual del Pla de Girona que tindrà lloc el ...

Llegir més...
  • 22 Nov, 2021
Dinar de comiat per jubilació i agraïment al Mossèn Jaume Julià

Aquest dissabte s’ha celebrat un dinar d’acomiadament pel Mossèn Jaume Julià, que ha sigut Rector de Riudellots durant 19 anys. Des del 2002, el Mossèn Jaume Julià ha atès sempre amb estima i atenció a tots els vilatans i vilatanes de Riudellots ...

Llegir més...
  • 22 Nov, 2021
El Consell Comarcal de la Selva commemora el Dia Internacional Contra la Violència Envers les Dones

El pròxim 25 de novembre el Consell Comarcal de la Selva ha preparat un seguit d’activitats per tal de commemorar el Dia Internacional Contra la Violència Envers les Dones. Els actes compten amb el suport de diversos ajuntaments, entre ells el de Riudellots de la Selva.
 
...

Llegir més...