• 17 Mar, 2024
La V Mostra de Teatre Amateur s'encamina a la seva tercera funció

El grup teatral 30 Ous Teatre Inconscient, va representar el passat diumenge 10 de març l'obra “Fragium”. Aquesta és la segona funció que té lloc dins de la V Mostra de Teatre Amateur. 

Les pròximes obres tindran lloc el 17 de març, a...

Llegir més...
  • 15 Mar, 2024
Comença la prohibició de fer foc al bosc

Del 15 de març al 15 d’octubre, no es pot fer foc en terreny forestal. Aquesta prohibició entra en vigor en un dels anys més complicats pels efectes de la sequera, una de les més intenses i extenses del darrer segle.

La vegetació es troba en una situaci&oa...

Llegir més...
  • 14 Mar, 2024
Convocatòria del Ple ordinari del mes de març de 2024

Convocatòria ordinària del Ple de l'Ajuntament pel dilluns, 18 de marçr, a les 20.00h, a la Sala de Plens. El Ple es podrà seguir en directe pel Canal de Youtube de l'Ajuntament. Podeu consultar l'ordre del dia des d'aquí.

Llegir més...
  • 11 Mar, 2024
Exposició del mes de març “Intermitències. De seny i de rauxa” de PERE Masferrer i Mascort

Aquest mes de març, a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots, s’hi mostra la primera exposició individual d’en Pere Masferrer Mascort, “Intermitències. De seny i de rauxa”.
El vernissatge es va celebrar el divendres 2 de mar&cced...

Llegir més...
  • 04 Mar, 2024
Convocatòria extraordinària del Ple

Convocatòria extraordinària del Ple de l'Ajuntament pel dijous, 7 de febrer, a les 08.00h, a la Sala de Plens. El Ple es podrà seguir en directe pel Canal de Youtube de l'Ajuntament. Podeu consultar l'ordre del dia des d'aquí.

Llegir més...
  • 01 Mar, 2024
Curs de premonitor/a de lleure a Riudellots


L'Ajuntament de Riudellots de la Selva i l'Oficina Jove de la Selva han organitzat una formació de premonitor/a de lleure, dirigida a joves del municipi nascuts entre el 2006 i 2008, i que tinguin interès a treballar en el món del lleure.

La formació es far&a...

Llegir més...