• 30 Gen, 2024
S’inaugura el nou marcador al camp de futbol de Riudellots


Aquest cap de setmana s’ha estrenat el nou marcador al camp de futbol Municipal de Riudellots. El nou marcador té per objectiu millorar la informació de jugadors/es, assistents/es i aficionats durant els partits.

La inauguració va coincidir amb el partit de l’eq...

Llegir més...
  • 24 Gen, 2024
Agenda d'activitats del mes de febrer

Ja tenim aquí l'agenda de febrer amb un nou disseny i carregada d'activitats: sortides, exposicions, tallers, espectacles, el Run4cancer, la Fiporc, i la festa del Carnestoltes! Consulteu-la aquí.

Llegir més...
  • 22 Gen, 2024
Bosses compostables a disposició dels veïns de Riudellots de la Selva

L’ús de bosses compostables és la millor manera de reduir els impropis i contribuir a millorar la recollida selectiva de la matèria orgànica. Per aquest motiu des de l'Ajuntament tornem a posar-ne a disposició dels veïns, en aquest cas 3 paquets de b...

Llegir més...
  • 19 Gen, 2024
Concurs infantil i juvenil de dibuix "El porquet de Fiporc"


Ja podeu participar en el concurs infantil i juvenil de dibuix "El porquet de Fiporc",
El concurs va dirigit a estudiants empadronats a Riudellots de 0 a 4t d'ESO i d'Educació Especial, que es dividiran en 7 categories: alumnat de 0-3 anys, cicle infantil, cicle inic...

Llegir més...
  • 18 Gen, 2024
​Activat el nivell 2 del Pla Alfa a la comarca de la Selva

Les condicions meteorològiques actuals han obligat ha activar el nivell 2 del Pla Alfa a diverses comarques, entre elles la Selva. Recordeu que cal extremar les precaucions i limitar les activitats que puguin ocasionar un foc. 

Si veieu fum o conductes negligents truqueu de seguida al...

Llegir més...
  • 18 Gen, 2024
Tall en el subministrament d'aigua el pròxim 18 de gener


Prodaisa informa d'una interrupció del servei d'aigua potable per treballs de connexió d'una nova canonada d'aigua a la xarxa a l'Avinguda Països Catalans, del número 46 al 68, el pròxim 18 de gener.
La interrupció està programada...

Llegir més...
  • 17 Gen, 2024
Eleccions europees del 9 de juny de 2024

El dia 9 de juny de 2024 se celebraran les Eleccions al Parlament Europeu.
 
Els ciutadans de la Unió Europea, no espanyols, residents a Espanya, podran votar a les eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny de 2024 si estan inclosos en el cens electoral vigent d’aquestes ...

Llegir més...
  • 16 Gen, 2024
Riudellots amb La Run4Cancer


Un any més, Riudellots torna a acollir  la cursa Run4Cancer que organitza la Fundació Oncolliga Girona. Aquest any, se celebrarà el diumenge 4 de febrer, a les 10 h, la sortida serà a la plaça de l'Ajuntament i es faran dues curses: de 5 km i de 10 km.
...

Llegir més...