• 10 Des, 2021
​Riudellots celebra la Marató de TV3 amb 7 activitats

Enguany, Riudellots de la Selva torna a participar en la Marató de TV3 destinant tots els beneficis d'activitats per tots els gustos i edats que tindran lloc durant el cap de setmana del 18 i 19 de desembre:

18 desembre, 9h, Pistes de Pàdel: Americanes amb el Pàdel Riudel...

Llegir més...
  • 25 Nov, 2021
​Actes pel 25N a Riudellots

El 25 de novembre és el Dia Internacional Contra la Violència Envers les Dones i des de Riudellots de la Selva ahir vam commemorar aquest dia amb els següents actes:
 
Primerament, es va presentar el llibre "Maite, vaig ser jo, podries ser tu", de la riudello...

Llegir més...
  • 22 Nov, 2021
El Consell Comarcal de la Selva commemora el Dia Internacional Contra la Violència Envers les Dones

El pròxim 25 de novembre el Consell Comarcal de la Selva ha preparat un seguit d’activitats per tal de commemorar el Dia Internacional Contra la Violència Envers les Dones. Els actes compten amb el suport de diversos ajuntaments, entre ells el de Riudellots de la Selva.
 
...

Llegir més...
  • 12 Nov, 2021
Presentació de l’Agenda Llatinoamericana 2022

Ahir es va presentar l'Agenda Llatinoamericana 2022 a Riudellots de la Selva a càrrec Ahir es va presentar l’agenda llatinoamericana 2022 a Riudellots de la Selva a càrrec de Llorens Carreras, mestre jubilat i implicat amb Càritas. L’acompanyava l’alcaldess...

Llegir més...
  • 04 Nov, 2021
​Actes commemoratius en el Dia Internacional Contra la Violència Envers les Dones

El pròxim 25 de novembre és el Dia Internacional Contra la Violència Envers les Dones i des del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de la Selva han preparat una sèrie d'actes commemoratius, que tindran lloc tant a Santa Coloma de Farners...

Llegir més...
  • 04 Nov, 2021
La Biblioteca de Riudellots de la Selva torna a guanyar el premi María Moliner

La Biblioteca Anna Nadal i Serra ha guanyat el Premi María Moliner. És la tercera vegada que s'emporta aquest distintiu (2017, 2020 i 2021) convertint-se així en una de les biblioteques més premiades.

Es tracta d'un premi organitzat conjuntament entre el Minist...

Llegir més...
  • 05 Oct, 2021
Jornades de portes obertes al FoodLab

El pròxim dissabte 16 d’octubre es celebrarà una jornada de portes obertes al centre d’investigació en gastronomia industrial FoodLab de Riudellots. Podràs descobrir tots els espais que aquest centre ofereix tot gaudint de les següents acti...

Llegir més...
  • 19 Mai, 2021
Agenda d’activitats a Riudellots del mes de juny

A poc a poc seguim recuperant la normalitat i aquest mes de juny ve carregat d’activitats per a totes les edats a Riudellots de la Selva. 

“A la farmàcia Carpanta l'epidèmia s'espanta” és el nom de l’obra de teatre que representarà ...

Llegir més...