• 07 Jun, 2022
Horari de recollida dels nous cubells d'orgànica i claus electròniques de la Taxa Justa

Totes aquelles famílies que encara no han anat a recollir els nous cubells d'orgànica i claus electròniques de la Taxa Justa ho poden fer els següents dies: 
El dia 9 de juny de les 16 a 19h al Lliri Blau.
Els dies 16 i 30 de juny de 16 a 19h a la Sala ...

Llegir més...
  • 30 Mai, 2022
​Recollida dels nous cubells d'orgànica i claus electròniques de la Taxa Justa

En el marc de la campanya informativa sobre la Taxa Justa us recordem que a partir d’aquesta setmana podeu començar a recollir els cubells i clau electrònica, seguint les indicacions i els horaris de la circular que heu rebut a la bústia de casa.
En cas de no haver rebut ...

Llegir més...
  • 09 Mai, 2022
Xerrada informativa sobre la taxa Justa


Ja fa 4 anys que a Riudellots de la Selva vam implantar el servei de recollida porta a porta i gràcies a tots vosaltres hem passat de reciclar el 40% dels residus a un, ben consolidat, 80%. Ara, ha arribat el moment de fer un pas més; que consisteix en aplicar de forma més jus...

Llegir més...
  • 04 Abr, 2022
L'Ajuntament de Riudellots s'adhereix Campanya sense soroll 2022

L'Ajuntament de Riudellots s'adhereix a la campanya Setmana Sense Soroll 2022 del 25 d'abril a l'1 de maig, sota el lema "Abaixem el volum" #SSSoroll2022.

Els efectes negatius sobre les persones exposades a la contaminació acústica inclouen les amenaces per...

Llegir més...
  • 24 Mar, 2022
Apaguem els llums de la façana de l'Ajuntament pel nostre planeta

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva s'adhereix a la campanya #HoradelPlaneta el pròxim dissabte 26 de març per demostrar, un cop més, la preocupació per la naturalesa, les amenaces del canvi climàtic i la pèrdua de diversitat.

Per això, ...

Llegir més...
  • 14 Mar, 2022
Pas de la Via Verda per sota la C-25

Riudellots de la Selva segueix apostant per les Vies Verdes, ampliant traçats i fent-los més segurs per a tothom. Recentment han acabat els treballs del pas per sota la C-25, del tram que uneix la Via Verda de Riudellots que enllaça amb la provinent de Campllong, que es va fer a...

Llegir més...
  • 11 Mar, 2022
Prohibit fer foc del 15 de març fins al 15 d’octubre

A partir d’aquest dimarts 15 de març fins al 15 d’octubre, no es pot encendre foc en terreny forestal per tal de prevenir els incendis forestals. 

La norma regula que en els terrenys forestals, estiguin o no poblats d’espècies arbòries, i en la fra...

Llegir més...
  • 28 Feb, 2022
Limitació de les cremes de restes vegetals

Amb motiu de l’empitjorament de l’estat de la vegetació per la manca de precipitacions dels últims mesos amb el conseqüent increment del perill d’incendi forestal, el Servei de Prevenció d’Incendis Forestal ha decidit incrementar les mesures preventi...

Llegir més...