• 22 Feb, 2021
S’aprova la represa de les activitats extraescolars d'educació infantil i primària

S'ha publicat al DOGC la resolució que prorroga les mesures vigents 7 dies més, des del 22 fins al 28 de febrer. D'altra banda, a partir del 22 de febrer, s'aprova una certa flexibilització, molt limitada, de mesures per reprendre determinades activitats de ...

Llegir més...
  • 19 Feb, 2021
El Procicat prorroga una setmana més les restriccions vigents

El Pla territorial de protecció civil de Catalunya (PROCICAT) ha anunciat que manté les mesures i restriccions contra la COVID-19 que va decretar el passat 8 de febrer. Seguiran vigents fins al 28 de febrer i la setmana que ve s'anunciarà si se n'adop...

Llegir més...
  • 06 Feb, 2021
Noves mesures i restriccions contra la COVID-19 a partir del 8 de febrer

Veure publicació al DOGC

Aquest és un resum dels principals canvis:
 
Mobilitat
El confinament perimetral passa a ser comarcal. Els veïns i veïnes de Riudellots de la Selva ens podrem moure en el conjunt de la comarca de la Selva. 
 
Restauració
...

Llegir més...
  • 25 Gen, 2021
S'allarguen 14 dies més les mesures contra la Covid

El DOGC ha publicat la RESOLUCIÓ SLT/133/2021 per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19 al territori de Catalunya.

Les mesures restrictives actuals s'...

Llegir més...
  • 17 Gen, 2021
Publicada al DOGC la pròrroga de les mesures vigents

El DOGC publica avui la RESOLUCIÓ SLT/67/2021, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Veure el contingut publicat al DOGC.

Llegir més...
  • 15 Gen, 2021
Es prorroguen les mesures anti-COVID set dies més

El PROCICAT ha decidit prorrogar set dies més les mesures de prevenció de la COVID-19 vigents amb l’objectiu d’aturar la transmissió del virus. La pròrroga començarà dilluns que ve i durarà fins al diumenge 24 de gener.

Des de principis...

Llegir més...
  • 13 Gen, 2021
Document actualitzat de preguntes i respostes sobre les restriccions COVID-19

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha publicat un nou document actualitzat de preguntes i respostes freqüents sobre les mesures restrictives per contenir la propagació de la COVID-19. 

Podeu consultar el document des d'aquí. (Darrera actualitzaci&oac...

Llegir més...
  • 06 Gen, 2021
Resum de les mesures de restricció per a la contenció de la COVID-19

Les noves mesures aprovades entraran en vigor aquest dijous dia 7 de gener i tindran una vigència de 10 dies.  Consulteu el resum des d'aquí. 

Llegir més...