Benvolguts i benvolgudes,
La pàgina web municipal fa possible que els ciutadans i ciutadanes de Riudellots estigueu més informats i compteu amb tot tipus d’informació que de ben segur us serà de molta utilitat, i que permetrà que la gent d’arreu ens conegui millor.
Les noves tecnologies ens porten a canvis progressius que permeten obtenir i produir millores importants en la gestió municipal.
La nova web ens ha d'ajudar a fer més fàcil l'accés a tota la informació que és a l'abast de la ciutadania.
També amb la presentació de l'APP posem a disposició dels ciutadans una eina fàcil d'utilitzar i que simplifica els tràmits de les incidències que ens pot fer arribar la població.
Agraïm per endavant la utilització que en farà la població,l perquè amb la seva col·laboració aconseguirem agilitar la resposta a les seves propostes.
Riudellots de la Selva és una petita vila que es troba molt ben situada, ja que compta amb excel·lents comunicacions que la converteixen en un entorn idoni tant per viure com desenvolupar-hi una activitat econòmica. L’aeroport de Girona, les carreteres principals (l’autopista AP-7, C-25, A-2), l’estació de tren i el Port de Palamós es troben a poca distància del nostre municipi, un poble que tot i que tradicionalment ha viscut de l’agricultura, ara, degut a aquests elements comunicadors i aproximadors, ha desenvolupat una potent indústria, especialment la càrnia, gràcies al seu polígon industrial; elements que han generat nombrosos llocs de treball, font de finançament per les famílies, i per tant, també una millora en la qualitat de vida de tots.
 
Tanmateix, Riudellots de la Selva, a banda de les seves comunicacions i la seva activitat econòmica, també compta amb la bellesa del seu entorn i paratge així com de la bonica herència catalana. Les vies verdes, que properament també connectaran amb altres municipis, són un entorn ideal per gaudir de la natura i passejar, així com la zona de la ribera que envolta el municipi pels seus rius i afluents: l’Onyar, el Cric i el Riudevilla. Tampoc cal deixar de veure la masia de Torreponsa, catalogada com a Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN) o l’església romànica de Sant Esteve.
 
Però són els ciutadans i ciutadanes de Riudellots de la Selva l’autèntic valor del nostre municipi. Som un poble amb un fort teixit associatiu, amb més de 20 entitats que programen activitats lúdiques, culturals, esportives i socials que donen aquest caliu tan especial a la nostra gent i al nostre entorn, motiu pel qual tenen i tindran sempre un fort suport de l’Ajuntament. El consistori ubicat des de 2005 a l’entrada del municipi, treballa amb intensitat per seguir aportant a la societat local equipaments, infraestructures i serveis que millorin la qualitat de vida de cada un dels ciutadans. L’escola, la llar d’infants, el pavelló esportiu, la piscina, la casa de cultura, la sala d’actes, el camp de futbol de gespa artificial, el consultori mèdic i pediàtric i properament l’espai jove i el centre de serveis per a la gent gran, entre d’altres, ens posicionen com a poble ben equipat per donar cobertura a les necessitats socials de la gent de Riudellots.
 
Sense descans seguirem treballant per fer de Riudellots de la Selva un poble més preparat, equipat i amb més benestar, i per als de fora, animar-vos apropar-vos a la nostra vila, perquè pugueu sentir i gaudir de la bellesa i caliu del nostre entorn i la nostra gent.

Josep Lluís Santamaria Moreno
Alcalde de Riudellots de la Selva

Agenda institucional de l'Alcalde

 


Notícies destacades