L’equip de govern deixa de formar part del grup de Telegram “Incidències Riudellots”

  • 03 Desembre 2020

L’equip de govern de l’Ajuntament de Riudellots ha decidit deixar de formar part del grup de Telegram “Incidències Riudellots”. Es tracta d’un canal no oficial en el qual els veïns i les veïnes de Riudellots poden informar de les incidències, talls en el subministrament de serveis i altres afectacions al municipi. Pensem que la millor manera de poder gestionar i fer un seguiment de les incidències és mitjançant la utilització dels diversos canals oficials de l’Ajuntament.  

Us recordem que els veïns i les veïnes podeu dirigir-vos a les oficines de l’Ajuntament trucant al 972 47 70 05 o bé al 681 10 30 92 dels  Vigilants Municipals. També ho podeu fer les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, per l’eTRAM presentant una instància genèrica. Així mateix, us recordem que podeu seguir l’actualitat del municipi a través dels perfils de les xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram) i el canal de Telegram “Riudellots Comunica 2.0”. Per a emergències, heu de trucar el telèfon 112

L’equip de govern i els serveis tècnics municipals segueixen a disposició de la població per atendre i resoldre qualsevol qüestió.