L’Ajuntament destina 15.000 € a la compra de llibres de text per a tots els alumnes de l’Escola

  • 17 Juliol 2020

Tal com es va anunciar, a finals de l’any passat, els alumnes de l’Escola de Riudellots disposaran de llibres de text gratuïts per al curs 2020-21. Des de la regidoria d’Ensenyament s’hi destinaran 15.000 € del pressupost municipal, amb la voluntat  de garantir la completa gratuïtat de l’ensenyament públic a Riudellots. Des de l’Ajuntament també  es renovaran els materials i recursos pedagògics de la Llar d’Infants.
 
“Aquesta aposta neix amb l’objectiu de donar compliment a una de les línies estratègiques de mandat de l’equip de govern: posar a disposició els recursos públics a favor d’inversions estratègiques com és, indiscutiblement, l’ensenyament públic en la seva etapa bàsica”, tal i com ha explicat la regidora d’Ensenyament, Cristina Pineda. 
 
En aquest sentit, Pineda ha explicat que en el marc de la crisi econòmica i sanitària de la COVID-19, aquesta actuació té més sentit que mai alleugerint les càrregues econòmiques de les famílies i proporcionar el millor material pels nens i nenes de Riudellots.
Aquesta actuació s’ha fet en coordinació amb les AMPES de la Llar d’Infants i de l’Escola. Des de l’Ajuntament seguirem treballant i col·laborant amb els centres educatius i les famílies amb nens i nenes en edat escolar.