Setmana Europea de l'Energia Sostenible

  • 19 Juny 2020

Europa celebra enguany la Setmana Europea de l'Energia Sostenible del 22 al 26 de juny amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

En un context d’emergència climàtica i en el marc de la crisi sanitària mundial, és més necessari que mai que avancem amb determinació en la transició energètica cap a un nou model energètic net, sostenible, descarbonitzat, distribuït i democràtic.

En aquest sentit des de l’Àrea de Medi Ambient de l’ajuntament de Riudellots de la Selva  us animem a consultar la informació de l’Institut Català de l’Energia i a participar a les sessions en línia dirigides a la ciutadania organitzades per la Diputació de Girona, sobre la factura elèctrica, la contractació d’energia verda, la energia solar a casa, la mobilitat sostenible o l’estalvi energètic a la llar. 

Les sessions es realitzaran els propers quatre dilluns a les 19 h (22 i 29 de juny, i 6 i 13 de juliol) mitjançant la plataforma zoom i en directe a través del canal Youtube de la Diputació de Girona.  

Trobareu tota la informació aquí.