L’Ajuntament de Riudellots instal·la dues marquesines al polígon industrial

  • 21 Abril 2020

En el marc del desplegament de les actuacions sorgides en el procés participatiu impulsat per l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, amb el suport de la Diputació de Girona, s’han instal·lat dues marquesines a les parades d’autobús al polígon industrial de Riudellots.
L’actuació vol donar cobertura a la gent que diàriament espera l'autobús per protegir-se de les inclemències del temps, tal i com ha explicat el regidor de Dinamització Econòmica, Xevi López.
Les marquesines instal·lades són minimalistes, amb peus a la part posterior per ocupar el mínim de vorera, amb un banc per asseure’s i una  vitrina d’informació horària.
Està previst que properament s’instal·lin dues marquesines més per donar compliment a la proposta sorgida del procés participatiu realitzat l’any passat al polígon industrial del municipi.
Entre les propostes guanyadores en el procés, que es van sotmetre a votació, hi ha també arranjar el sistema pluvial del pont de la via del tren, la col·locació d’una escultura per donar major visibilitat a l’àrea industrial a la rotonda situada entre l’avinguda Mas Pins i l’avinguda Mas Vilà,  la renovació de l'enllumenat públic del polígon amb sistema led, i la habilitar un aparcament municipal de camions en una parcel·la propietat de l'ajuntament ubicada al carrer Poniol.