Estrenem nova pàgina web

  • 30 Gener 2020

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha posat en marxa una nova pàgina web més accessible i funcional i adaptada a dispositius mòbils. El disseny ‘responsive’ permet accedir-hi des de qualsevol dispositiu, ja sigui un ordinador de sobre taula, una tauleta o bé un telèfon mòbil adaptant la visualització i accessibilitat de manera amigable i correcte, tal i com ha explicat el regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, Xevi López.

La web ha entrat en funcionament aquesta tarda i es preveu que estigui operativa al 100% en les properes hores a falta de la propagació de les DNS's i realitzar alguns ajustaments. La nova web, accessible des del domini www.riudellots.cat, ha estat desenvolupada per l’empresa, Blaupíxel, amb seu al polígon industrial de Riudellots de la Selva. En el seu disseny i configuració s’han tingut en compte tots els estàndards d’accessibilitat així com el compliment dels indicadors del mapa Infoparticipa que avaluen la qualitat i la transparència de la comunicació pública local.

​La web està estructurada en 6 grans apartats: Ajuntament, Municipi, Serveis, Agenda, Notícies i Contacte amb tot el contingut pensat per ser compartir a les xarxes socials. Així mateix incorpora un apartat d’avisos per comunicar l’activació de plans de protecció civil, incidències en els serveis com l’aigua, la llum i les telecomunicacions, entre d’altres. Des del nou web municipal es té accés també a la Seu Electrònica i al Portal de Transparència.