Presentació del nou Servei de Vigilants Municipals

  • 21 Juliol 2017

Riudellots de la Selva disposarà a partir del proper 1 de setembre, d’un servei de Vigilants Municipals. Aquest dijous al vespre ha tingut lloc la presentació a la sala d’actes de l’Ajuntament on hi han assistit molts veïns i veïnes del municipi.
L’alcaldessa, Montserrat Roura, s’ha mostrat molt satisfeta amb la posada en marxa d’aquest servei previst en el pla d’actuacions del govern municipal i que respon a una demanada i necessitat llargament reivindicada.
Entre les funcions dels vigilants hi ha custodiar i vigilar els béns, serveis, instal·lacions i dependències municipals, ordenar i regular el trànsit dins el nucli urbà, participar en les tasques d’auxili al ciutadà i de protecció civil i vetllar pel compliment dels reglaments, de les ordenances, dels bans i de les resolucions.
La creació del cos de vigilants, permetrà vetllar per la bona convivència ciutadana i, a la vegada, com a agents de proximitat, esdevindran un nou canal de comunicació entre l’Ajuntament i la ciutadania, tal i com a destacat l’alcaldessa Montserrat Roura.
El Servei de Vigilants de Seguretat comptarà amb un vehicle logotipat completament equipat i estarà format inicialment per dos vigilants. El servei estarà reforçat durant els dies festius i nits per un servei de seguretat privada i comptarà amb la col·laboració  i suport la Policia de la Generalitat de Catalunya tal i com ha explicat  el cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Santa Coloma de Farners, l’inspector Albert Muñoz, que també va assistir a l’acte.