En marxa el Servei de Vigilants Municipals de Riudellots de la Selva

  • 01 Setembre 2017

Aquest divendres, 1 de setembre, ha entrat en funcionament el Servei de Vigilants Municipals de Riudellots de la Selva. Durant els darrers mesos s’ha dut a terme el procés públic selectiu de personal per tal d’ocupar les dues places previstes i s’ha adquirit un vehicle i l’equipament necessari per tal de poder realitzar amb condicions aquest nou servei, que permetrà vetllar per la bona convivència ciutadana.
Avui, un dels dos vigilants ja ha començat a treballar i a oferir el servei. Està previst que el segon vigilant s'incorpori durant la segona quinzena de setembre.
Entre les tasques a desenvolupar hi ha custodiar i vigilar els béns, instal·lacions i dependències municipals; ordenar i regular el trànsit dins el nucli urbà; participar en les tasques d’auxili al ciutadà i de protecció civil, i vetllar pel compliment dels reglaments, de les ordenances, dels bans i de les resolucions, tal i com ha explicat l'alcaldessa, Montserrat Roura.
Montserrat Roura també ha destacat que "la creació del cos de vigilants, com a agents de proximitat, esdevindran un nou canal de comunicació entre l'Ajuntament i la ciutadania".
El servei estarà reforçat amb la contractació d’un servei de seguretat privada, que permetrà cobrir les nits, dies festius i caps de setmana.