Agenda d'estiu 2024

  • 25 Juny 2024

Amb l’arribada de l’estiu donem el tret de sortida a les activitats de la temporada. 

El Casal de jubilats organitza cada dijous balls en línia de 10 a 12 h del matí. Sessions de manteniment físic cada dilluns i divendres de 9 a 10 h del matí. Treballs manuals cada dilluns de 10 a 12 h. Entreteniments cada dimarts i dijous de 16 a 18 h. Berenar ball els dimecres 3, 17 i 31 de juliol a les 17:30 h a la Sala Polivalent i bingo social el 25 de juliol a les 16:30 h a la Sala Polivalent. 
 
Per part de l’espai jove portaran a terme diferents activitats que s’estendran al llarg del juliol i agost. Activitats com taller de cuina, piscina, futbol, jocs de taula, dinàmiques, tallers manuals, taller de fang, torneig de ping-pong, just dance, pintura, entre d’altres. 
 
Tanmateix tindran lloc 3 formacions a la Casa de Cultura durant l’estiu. La formació de Cuina: cuinem el marisc de closca d’una manera diferent (dijous 4 de juliol a les 19:30 h). El taller creatiu de postals d’estiu (dimarts 9 de juliol de 18 a 20 h). Xerrada taller: l’eix microbiota-intestí-cervell. Com funciona i com millorar-lo (dijous 11 de juliol a les 18 h). 
Cal fer inscripció prèvia per tots els cursos. 
 
Per part del Club de Petanca de Riudellots cada dimarts a partir de les 15 h de la tarda realitzaran entrenaments. Els divendres tindrà lloc el Melé a les 16 h de la tarda i sopars a la fresca del 12 de juliol al 13 de setembre a partir de les 20 h. Recordeu que cal fer una reserva: 628598598 / 686013009
 
Per altra banda tindrà lloc la sessió de cinema a la fresca que enguany projectarà la pel·lícula “Sabel aquell”. Una pel·lícula que parla sobre l’Eugenio, el popular humorista que tothom creu que coneix, però en realitat se sap molt poc d’ell. El film està ambientat a finals dels anys seixanta, i explica com Eugenio va arribar a la fama i com va conèixer la Conchita, la seva primera dona, a qui la pel·lícula també reivindica. 
Un any més se celebrarà la festa de la fruita fresca amb inflables a la piscina on tothom podrà fer una degustació de fruita fresca. La jornada tindrà lloc el 6 de juliol de les 11 a les 14 h a la piscina municipal.
 
El 12 de juliol a les 21 h del vespre, se celebrarà el concert d’estiu amb el duet Danae a la piscina municipal. 
 
A la piscina municipal també tindrà lloc el “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” de les 11 a les 20 h el 14 de juliol.  Allà també hi trobaràs samarretes, tovalloles… i tot el que es recapti anirà destinar a la Fundació per l’Esclerosi Múltiple. 
 
El 19 de juliol a les 21 h del vespre se celebrarà el concert d’havaneres que enguany anirà a càrrec de “Els Pescadors de l’Escala”. 
 
El 26 de juliol el vespre començarà amb una sessió de zumba a càrrec de Junior Fernandes i acabarà amb una nit de karaoke a càrrec de Sonatural 10 i mojitos. 
Al dia següent a partir de les 9 h del matí tindrà lloc el Torneig 12 hores de futbol sala on cal fer inscripcions a l’ACE Riudellots al correu: gerard.torrent@gmail.com. 
I per acabar el juliol, converses a la fresca sobre la violència masclista a càrrec de l’Associació Fem Visibles. 
 
Tanmateix, dins del marc de la programació de la Biblioteca Anna Nadal i Serra, tindrà lloc el club de lectura d’adults: “Acurrúcate a mi lado” de Davínia Palacions el 4 de juliol a les 19 h a la piscina municipal. 
L’hora del conte: “Juguem al conte d’aigua”, de Kincakau el 5 de juliol a les 18 h a la piscina municipal. 
I finalment, l’hora del conte: “Contes del món”, d’Albert Quintana, el dia 11 de juliol a les 11 h al Centre de Serveis El lliri Blau. 

Consulta el programa aquí.