Declaració institucional

  • 03 Juny 2024

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva manifesta el seu suport a la represa de les manifestacions d'agricultors i ramaders convocada per Revolta Pagesa.

Amb aquesta declaració, els 3 grups amb representació municipal volem mostrar el suport institucional de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva a les reivindicacions del sector primari per defensar, dignificar i posar en el valor la pagesia.

Així, en coherència amb la moció de suport a la pagesia aprovada per unanimitat el passat mes d’abril, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva reafirma el seu suport a les reivindicacions i mobilitzacions dels pagesos agricultors i ramaders. 

A les portes de les eleccions europees, instem de nou al Govern de l'Estat espanyol a paralitzar la negociació d'acords de lliure comerç amb tercers països, aplicar un major control de les importacions, i establir les clàusules mirall en el comerç amb països fora de la Unió Europea i així mateix a emplacem els eurodiputats catalans a treballar per acabar amb la competència deslleial que afecta la pagesia catalana.

Riudellots de la Selva, 3 de juny de 2024