Espectacles d’arts escèniques per als alumnes de primària de Riudellots

  • 15 Abril 2024

Els alumnes de primària de Riudellots van poder assistir a diversos espectacles d’arts escèniques i música. El projecte, que s'impulsa des de l'Ajuntament de Riudellots i es duu a terme en coordinació amb l'Escola de Riudellots, permet que la programació d'arts en viu arribi a tot l'alumnat de primària de Riudellots.

Es van programar propostes artístiques diferents per a les diverses etapes educatives: l'alumnat de cicle inicial i mitjà va poder veure l'espectacle "Per terra de dracs", de la Cia. Pep López, i l'alumnat de cicle superior va poder gaudir de l'espectacle "El món de la Irene", de la mateixa Cia. Pep López. Després de veure aquests espectacles de música i teatre, els i les alumnes va poder parlar amb els protagonistes de la companyia i fer-los preguntes sobre l'espectacle. Els infants van poder conèixer nous instruments com el cristall Baschet o l'orgue de Barbarie, i van gaudir molt de les cançons i els contes.

Aquestes actuacions, que es van dur a terme els dies 10 i 11 d'abril a la sala d'actes "La Manuela" de Riudellots, han estat subvencionades pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.