Inscripcions obertes a la Casa de Cultura de Riudellots, per la programació del nou trimestre, per el mesos d'abril, maig i juny de 2024

  • 02 Abril 2024

La Casa de Cultura de Riudellots, inicia nou trimestre, i obra les inscripcions per poder-se apuntar als cursos, tallers, xerrades... de la programació dels mesos d'abril, maig i juny de 2024.

La proposta per aquest nou trimestre, inclou cursos de diferents nivells d'anglès, cursos temàtics de cuina, de realització de vídeo, de fotografia, tasts, diferents tallers i molt més.

I alhora continuem amb les exposicions mensuals a la Sala d'Exposicions, les què s'inauguren cada divendres de mes no festiu.

Les inscripcions n'hi ha que només es poden fer presencialment a la recepció de la Casa de Cultura de Riudellots i d'altres també en línia clicant aquí.

Per a més informació podeu adreçar-vos personalment a la recepció de la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva, C/ Major 17-19 o trucant al telèfon 972 47 86 75.
Horari d'atenció de dilluns a dijous: de 10 a 13.00 h i de 16.30 a 20 h i els divendres de 16.30 a 20 h. Excepte els dies que la programació d'activitats pot fer modificar l'horari d'atenció.