Crònica de la sessió del ple extraordinari del dia 22 de maig de 2023

  • 23 Maig 2023

El Ple extraordinari de l’Ajuntament de Riudellots es va celebrar el passat 22 de maig a la Sala de Plens.
 
En primer lloc, es aprovar de manera definitiva per 6 vots a favor i 5 abstencions el projecte constructiu de la via verda entre la C25 i el camí de Mas Seguer a Riudellots. I
 
I en segon lloc, es va aprovar per 11 vots a favor el conveni de col·laboració entre el Consorci de les Vies Verdes i l’Ajuntament de Riudellots pel cofinançament i les condicions d’execució, direcció i lliurament del projecte constructiu de la via verda entre la c25 i l’aeroport, el tram entre la C25 i el camí de Mas Seguer a Riudellots.  
 
Seguidament, també es va aprovar el conveni entre el Consell Comarcal de la Selva i els Ajuntaments de Vilobí d’Onyar i Riudellots de formalització de la delegació de competències en matèria de gestió administrativa i tècnica en l’àmbit del CIM la Selva.
 
Llavors es va aprovar la rectificació de l’inventari municipal de béns, com també una modificació en el pressupost municipal de l’exercici del 2023.
 
Per 11 vots a favor, també es va aprovar la llista definitiva de les sol·licituds i adjudicacions en règim de lloguer jove d’habitatge i places d’aparcament titularitat de l’Ajuntament de Riudellots. S’ha aprofitat per crear una borsa de sol·licitants admesos per a possibles adjudicacions futures dels habitatges.
 
Finalment, es va aprovar la proposta de Josep Roura com a nou jutge de pau titular de Riudellots.
 
En el següent enllaç podeu consultar l’acta sencera.
 
I aquí podeu recuperar el vídeo del ple.