Èxit de la Fira d’Entitats de Riudellots de la Selva

  • 13 Novembre 2023

Riudellots de la Selva ha celebrat aquest dissabte la Fira d’Entitats en un nou format que ha posat de manifest la diversitat i la força del gran nombre d’entitats actives que disposa el municipi

Ha estat una jornada plena d’activitats durant tot el dia organitzades conjuntament entre l’Ajuntament i la Comissió de festes, el Casal de Jubilats, la Colla Gegantera, l’Agrupació sardanista, el Club ciclista, l‘Associació Veïns Nucli Antic, l’Esplai, l’Associació Contra el Càncer, els Donants de Sang, les Veus del Cric, l’ACER, el Club de petanca, els Teatrerus, l’Oncolliga, l’Última vèrtebra, l’Associació Fem Visibles, li les AMPES de  l’Escola i de la Llar d’infants.

Les activitats s’han iniciat a primera hora del matí amb una caminada saludable i cultural per l’entorn del municipi dirigida per l’historiador Elvis Mallorquí que ha aplegat un bon nombre de participats. “La programació ha inclòs una àmplia varietat d’activitats pensades per gaudir amb tota la família i posar en valor la riquesa social, cultural i esportiva de Riudellots” tal i com ha destacat la regidora Montse Vidal, en nom de l’Ajuntament. En aquest mateix sentit ha explicat que la Fira d’Entitats vol ser un aparador on mostrar i explicar que fan les entitats i com els veïns i veïnes poden apropar-s’hi per formar-ne part. 

Els gegants de Riudellots també s’han afegit a la programació de la Fira d’Entitats on tampoc hi ha faltat les sardanes i l’actuació musical de les Veus del Cric.

La Fira d’entitats ha servit també per presentar l’Agenda Llatinoamericana 2024 que enguany convida a la ciutadania a reflexionar sobre les nostres pròpies arrels culturals, costums, formes de veure el món i tots els àmbits de la vida que la colonització ha infectat i que ens fa partícips d’un model planetari que des de fa molt temps és insostenible.

Les activitats, que també han comptat amb un parc d’aventura, van finalitzar amb castanyes, moscatell i pa amb oli i sucre per a tots els assistents i el sorteig d’una panera a benefici de la lluita contra el càncer. 

Després de la bona acollida de la Fira d’Entitats ja s’ha començat a organitzar la propera edició del 2024. 

Podeu veure un recull de fotografies en aquest enllaç.