Conjunt instrumental i taller de musicoteràpia a l’escola de Música de Riudellots.

  • 04 Abril 2022

L’escola de Música de Riudellots posa en marxa dos tallers a partir d’aquest dijous 7 d’abril.
 
Per una banda, el conjunt instrumental per adults que tindrà lloc del 7 d’abril al 28 de juliol, tots els dijous a les 20.30h a l’Espai Jove.
 
​L'objectiu del conjunt instrumental és treballar en grup, aprendre la funció de cada instrument dins una formació musical, aprendre a escoltar als altres mentre s'interpreta el propi instrument i aplicar tota allò que es treballa de manera individual sobre l'instrument de cada músic. 

El combo sènior va dirigit a tots aquells adults que estiguin interessats a millorar la interpretació, consolidar-se rítmicament, aprendre a estructurar un repertori i aprofundir en diferents estils. ​El curs va a càrrec de Dani Gual, músic compositor, productor i direcció d'art. 

Per altra banda, també tindrà lloc el taller de musicoteràpia del 7 d’abril al 16 de juny tots els dijous a les 18.30h a la Sala Polivalent.
 
L’objectiu és donar fórmules i mètodes de treball amb el cos i la ment a través d’activitats musicals i elements musicoterapèutics. Es tracta d’un taller creatiu i receptiu, que crearà un espai important de confiança, ensenyament i creixement, per a la disminució de l’estrès, per a la recerca de la salut, la tranquil·litat, la millora de l’estat d’ànim, la socialització i la connexió amb un mateix. Com també, treballar l’estat emocional per ajudar a millorar la qualitat de vida, a través de la música i del cant. A càrrec d’Asha Joanna Nowachyk, musicoterapeuta, cantant i professora.
 
Les inscripcions seran a la Casa de Cultura de Riudellots, i per més informació es pot contactar amb el 699663349 i per correu electrònic info@escolamusicariudellots.cat.