APEU, una oportunitat per transformar i impulsar el PAE de Riudellots

  • 02 Desembre 2021

L'Associació de Propietaris del Polígon industrial de Riudellots de la Selva ha organitzat una sessió informativa per constituir una APEU (Àrea de Promoció Econòmica Urbana) al municipi per tal que Riudellots sigui un PAE de referència. La sessió tindrà lloc el pròxim 14 de desembre a les 13h a la sala polivalent.

Una APEU és una àrea delimitada geogràficament integrada per naus i parcel·les d'un PAE amb l'objectiu d'impulsar la seva competitivitat i la qualitat del seu entorn, a partir d'un pla d'actuació i pressuposat a 3-5 anys, amb un sistema de col·laboració publicoprivada.

Amb la constitució d'un APEU, el PAE de Riudellots de la Selva aportarà a les empreses importants avantatges com la possibilitat d'accés a subvencions per desenvolupar-hi projectes col·laboratius, entre molts altres.

Poden formar part d'un APEU els titulars del dret de possessió de totes les naus, parcel·les de serveis i parcel·les sense construcció de la zona delimitada amb accés directes de la via pública on s'exerceix, o es podria exercir, una activitat econòmica empresarial.

Per més informació envieu un correu a aprs@aprs.cat