Obres 2020-2021, d'en Lluís Pijoan a la Sala d'exposicions de la Casa de cultura de Riudellots

  • 19 Novembre 2021

La Sala d'exposicions de la Casa de cultura de Riudellots, aquest mes de novembre acull l'exposició, Obres 2020-2021, d'en Lluís Pijoan.
Un cop iniciat a l'octubre el nou curs a la Casa de cultura de Riudellots de la Selva i alhora la programació d'exposicions, amb l'exposició col·lectiva L'art amanyaga o cura? de l'escola de pintura Riud'art, dins els actes de la Festa Major. El primer divendres de novembre, vam seguir, amb la inauguració d'Obres 2020-2021, d'en Lluís Pijoan.
A la inauguració d'Obres 2020-2021, vam comptar amb la participació de l'alcaldessa, Montserrat Roura, el representant de la Fundació Atrium Artis, que promou joves artistes, l'Antoni Bou, i l'autor de l'exposició, en Lluís Pijoan.
En Lluís Pijoan és un jove artista gironí, que ens mostra una pintura que treballa diferents tècniques fusionant elements digitals amb pictòrics.
Com diu en Lluís, Obres 2020-2021 és una mostra de pintures realitzades al llarg d'aquest període on hi ha retrats i una mostra de pintura matèrica on la textura i la composició abstracta prenen més rellevància.
Per tant presenta una col·lecció de pintures en què es barreja el realisme amb l'abstracta, aconseguint una pintura delicada que alhora transmet molta força, en uns quadres que pintura i marc es fusionen en un.
Aquesta exposició estarà oberta fins al divendres 26 de novembre en horari d'obertura de la Casa de cultura de Riudellots, al matí, de dilluns a dijous de 10 a 13 h i a la tarda, de dilluns a divendres, de 16,30 a 20 h.
Us convidem a visitar-la presencialment, no us deixarà indiferents!