La Biblioteca Anna Nadal i Serra s'integra al Sistema de Lectura Pública

  • 04 Setembre 2019

La Biblioteca de Riudellots tenia fins ara la categoria de Punt d’Informació i Lectura al ser una biblioteca d'un poble de menys de 3.000 habitants, atès que el Sistema de Lectura Pública de la Generalitat de Catalunya només l'integren biblioteques de pobacions de més de 3.000 habitants. 
Al mes de juny la  Generalitat i la Diputació de Girona varen acordar a través d'una reunió amb l'alcaldessa, Montserrat Roura, i la regidora de Cultura, Cristina Pineda, integrar excepcionalment la biblioteca de Riudellots dins la Xarxa de Biblioteques de Catalunya, valorant així la seva llarga trajectòria, dinamisme i feina feta. 
Amb aquest canvi tant els ciutadans com la Biblioteca hi surten guanyant. Per una banda, la biblioteca disposarà del programa de gestió Millenium, accés al catàleg col·lectiu de Biblioteques Públiques de Catalunya i tot el seu fons serà consultable i prestable, i per l’altra, es disposarà de subvencions de la Generalitat per a adquisicions de fons que fins ara no es podien sol·licitar al ser un Punt d’Informació i Lectura.