Nous horaris de les activitats dirigides al Servei d’Esports

  • 31 Agost 2021

El Servei d’Esports de Riudellots començarà una nova temporada d’activitats el pròxim dilluns, 13 de setembre, i ho farà amb novetats en els horaris de les activitats dirigides que milloraran l’experiència de l’usuari. 
 
De dilluns a divendres, els més matiners podran començar el dia amb molta energia a les 7.15 h, i per aquells que vulguin fer activitat física després de deixar els nens a l’escola, ho podran fer a partir de les 9.15 h. També podràs dedicar un moment a la tarda per fer el que més t’agrada a partir de les 15.15 h. A partir de les 18 h es manté tota l’oferta d’activitats dirigides, amb horaris des de les 18 fins a les 20.30 h
 
Body-Pump, Pilates, Ioga, Estiraments, GAC, Zumba, aerobox, Cicle Indoor, Entrenament Funcional, Balls Llatins i fins preparació física basada en el futbol són les activitats que enguany ofereix el Servei d’Esports de Riudellots. A més, podràs descobrir la Sala de Fitness, amb una zona de peses amb multitud de màquines, una zona Cardio i un espai per estirar i relaxar-se.
 
Més informació i horaris en el següent enllaç.