La Mobile Week torna aquest juliol a Riudellots

  • 28 Juny 2021

Riudellots de la Selva acollirà per segona edició consecutiva la Mobile Week Catalunya, el certamen que se celebra arreu del territori amb l’objectiu d’apropar la tecnologia a la ciutadania. El municipi de la Selva és l’únic de la comarca on se celebrarà la Mobile Week i compartirà seu a la demarcació amb Girona, Figueres i Llagostera. En total, seran 18 les localitats catalanes on tindrà lloc el certamen. 

A Riudellots, la Mobile Week es farà el divendres 9 de juliol a la Sala Polivalent. A les 10 h, Alfons Cornellà impartirà la ponència Tecnologies Emergents i l’Impacte en tots nosaltres. Seguidament, a les 11.30 h, Josep Lluís Sanchez dirigirà el taller Tanta tecnologia, i ara què?, una petita immersió en el món d'aquella tecnologia que qualsevol persona, amb independència de les seves característiques personals, pot incorporar en el seu dia a dia.

A més, durant tota la jornada hi haurà un espai amb informació tecnològica i una màquina impressora en 3D que fabricarà un detall per als assistents i visitants que s’acostin.

Tant la ponència com el taller són activitats gratuïtes i cal inscripció prèvia per poder-hi assistir.

La Mobile Week Catalunya és una iniciativa impulsada per la Mobile World Capital Barcelona i la Generalitat de Catalunya i compta amb el suport de Damm i CaixaBank.


També podeu veure el vídeo promocional des del següent enllaç.