Noves mesures a partir del dilluns 21 de juny

  • 17 Juny 2021

Es demana a la ciutadania evitar les aglomeracions tot i aixecar-se la prohibició de trobades de més de 10 persones

​El Procicat ha aprovat reobrir l’oci nocturn a partir del 21 de juny. La reobertura serà gradual i de moment es podrà fer amb un seguit de restriccions:
Registre d’entrada obligatori i guardar aquestes dades durant un mes per garantir-ne la traçabilitat.
Grups màxims de 6 persones en interiors i de 10 a l’exterior, amb distància d’1,5 metres entre diferents grups.
Es permet el ball a la pista amb mascareta.
Espais interiors: limitació aforament al 50%.
Tancament a les 3.30h.
Altres mesures
Reunions o trobades familiars i de caràcter social: tant en l’àmbit públic com privat es recomana que no superin el nombre màxim de 10 persones, llevat que es tracti de convivents.
Actes religiosos: Aforament al 70% (1.000 – 3.000 persones per acte i en funció de les condicions de ventilació de l’espai).
Assembles: Aforament al 70% de l’autoritzat i amb un nombre màxim de 1.000 persones, i condicionat a garantir la ventilació mínima.
Restauració: El nombre màxim de comensals per taula o agrupació de taules és de sis persones a l’interior i de deu persones en terrasses i espais a l’aire lliure, llevat que pertanyin a la bombolla de convivència.
Extraescolars: Es poden realitzar d’acord amb el document Especificacions sobre el Pla d’actuació per al curs 2020-2021.
Equipaments cívics: Fins al 70% de l’aforament autoritzat si en els espais i locals oberts al públic es garanteix la ventilació mínima establerta.
Consum de tabac i similars: No es pot fumar en la via pública o en espais a l'aire lliure quan no es pugui respectar una distància mínima interpersonal de dos metres. Tampoc es permet fumar en les àrees destinades al públic dels esdeveniments i activitats multitudinàries a l’aire lliure.
Aquestes mesures tenen una vigència de quinze dies, revisables en funció de les dades epidemiològiques.

Més informació i actualitzacions al Canal Salut de la Generalitat de Catalunya