Entrega de premis de la 17a edició del Concurs Literari de Narració Curta

  • 29 Abril 2021

Aquesta tarda ha tingut lloc el lliurament de premis de la 17a edició del Concurs Literari de Narració Curta de Riudellots de la Selva. A l’acte hi ha participat l’alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura; la regidora de Cultura, Cristina Pineda; i Albert Dubé, bibliotecari de la Biblioteca Anna Nadal i Serra de Riudellots.

El jurat l’han format una mestra de l'escola, un membre de l’Ampa, una mestra de l'escola de Les Alzines i Albert Dubé. En aquesta edició hi ha participat un total de  92 alumnes de l'escola, dels cursos 3r, 4t , 5è  i 6è. “De nou hem comptat amb una altíssima participació i al jurat li ha estat molt difícil escollir els guanyadors”, ha destacat Cristina Pineda, regidora de Cultura.

En la categoria Infantil A, la guanyadora ha estat Anna Gil per "Els somnis!!! Es fan realitat?", mentre que Jana Bernal per "L'avi i les seves ulleres" i Alba González per "La Natura i el seu amic el llop" han estat les dues finalistes.

En la categoria Infantil B, el guanyador ha estat Aniol Gener per "Les històries del capità Edgar", mentre que Èlia Matamala per "És possible" i Nina Comalada per "Un somni i un gat" han estat les dues finalistes. 

En la categoria Juvenil, la guanyadora ha estat Mia van Gellecum de Les Alzines per "Un misteri no resolt".

Finalment, el premi de la categoria d’Adults ha estat per Ramon González de Sant Carles de la Ràpita per l'obra "La rondalla de l'arbre màgic".

Tots els participants seran obsequiats amb una mascareta solidària fabricada per les voluntàries de l'Oncolliga.

Enhorabona als premiats i a tots els participants!