Vine a buscar el tió!

  • 03 Des, 23 - 00:00 - 00:00
  • Organitza: Nucli Antic
  • Riudellots

Voleu venir a buscar el tió? Apunteu-vos en aquesta màgica aventura!
Com cada any, un grup de tions està a punt de sortir de Molló, per fer camí direcció Riudellots de la Selva, per trobar-se amb els infants i familiars de cada casa. Pel que en sabem, tenen previst arribar pels voltants del poble durant la nit del 2 de desembre, però com que no sabem l’hora exacta de la seva arribada ni si necessiten unes hores de repòs després d’un viatge amb etapes tan llargues i feixugues, els deixarem un marge de temps. Així, doncs, tenim previst trobar-nos en un lloc que ja anunciarem més endavant, pels voltants del migdia del diumenge 3 desembre i, en grup, fer una caminada, tot xino-xano, per tal de trobar-los i que cada infant pugui emportar-se el seu tió a casa seva.

Per tal de poder facilitar l’organització de l’activitat, demanem que les famílies apuntin als seus infants mitjançant el formulari d’aquest web o través de whatsapp, clicant el botó que trobareu més amunt.

- Al final de l’activitat, cada infant -inscrit prèviament- rebrà un detall.

- El telèfon que ens faciliteu a l’inscripció s’afegirà a un grup de difusió de WhatsApp, des del que anirem publicant les últimes notícies i fotos que ens enviarà el portaveu dels tions, així com, també, de les indicacions de l’organització sobre l’activitat (alguns dels missatges seran pels nens, però d’altres NOMÉS pels pares i mares!!, així que aconsellem fer una primera lectura en solitari abans d’obrir el missatge directament davant dels infant que ja saben llegir.

- Avís: Apuntar-se a l’activitat és acceptar que durant l’activitat es faran fotos, i que poden ser publicades a les XXSS del Nucli Antic.

- Preu: 2€/infant


Informació addicional:

2€ per infant 
Es donarà un detall a cada infant inscrit 

Inscripcions: al 647727733 o aquí
Més informació aquí o a nuclianticriudellots@gmail.com