FoodLab

Centre d'Innovació Gastronòmica Industrial - FoodLab

El FoodLab és un centre d’innovació en gastronomia industrial situat al terme municipal de Riudellots de la Selva, impulsat per l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, que vol convertir-se en un punt de trobada per a empreses gironines i d’arreu del territori català que tinguin relació amb el sector alimentari i gastronòmic.
 
El centre està a disposició d'empreses, organitzacions i institucions, perquè en facin ús tant de forma puntual com per períodes, tot i que també es poden realitzar peticions d'altres usos per aquest equipament.
 
El FoodLab ofereix els següents serveis:
- Lloguer d'espais per a esdeveniments i jornades, a partir de 10€/hora. Sol·licita el servei a través d’aquí. (cal adjuntar-hi el formulari de sol·licitud ús instal·lacions FoodLab)
- Lloguer, per hores, de l'obrador d'ús compartit (inscrit al RSIPAC), a partir de 12€/hora. Sol·licita accés a l’obrador a través d’aquí (cal adjuntar-hi el formulari de sol·licitud de l’obrador compartit).
 
Passeja’t per dins del FoodLab a través d'aquí (tour virtual)
 
El FoodLab es troba adherit a la Xarxa Gironina d’Espais d’Allotjament Empresarial  i forma part del XEMAC: Xarxa d’Espais d’Emprenedoria Agroalimentària de Catalunya amb el projecte d’Obradors Compartits promogut i coordinat per la Cooperativa Tres Cadires.
La construcció del FoodLab va ser finançada per la Diputació de Girona i els Fons FEDER, consulteu la informació sobre tots els projectes finançats en la següent pàgina: http://www.ddgi.cat/fonsfeder/