Dilluns 20 Gener 2020

Inici / Noticies / Concurs de Coques de Fiporc

Concurs de Coques de Fiporc

11/01/2020

Un total de 8 coques participaran enguany al Concurs de Coques de Fiporc organitzat per l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, en el marc de la celebració de la propera edició de Fiporc que tindrà lloc els dies 15 i 16 de febrer.

Aquest dissabte 11 de gener a les 17 h, al Foodlab, el jurat del concurs escollirà la coca guanyadora que es podrà degustar durant els dies de la fira.

El concurs està obert a totes les persones empadronades a Riudellots de la Selva, amb independència de l’edat que tinguin. Les coques que es presenten al concurs han de tenir com a mínim un ingredient procedent del porc.

El jurat estarà format per l’alcaldessa, el regidor de Dinamització Econòmica, un representant de la Pastisseria Noguera, del Forn Sant Cristòfol del Gremi de Pastissers de la província de Girona i de les empreses Joan Abras, Friselva, Frigorífics Costa Brava, Frigoríficos del Nordeste i Frigoríficos Unidos.

El jurat atorgarà un únic premi a la coca més gustosa i original on es valoraran els ingredients emprats i la recepta.

El premi consistirà en un lot de productes locals de Riudellots, de fiporc i de tiquets degustació per a la Fira Fiporc.

La coca guanyadora es podrà degustar durant els dies 15 i 16 de febrer en els estands de FIPORC de la Pastisseria Noguera i del Forn Sant Cristòfol.