Dimecres 16 Gener 2019

Inici / Noticies / Riudellots de la Selva celebra el Dia Internacional de la Dona

Riudellots de la Selva celebra el Dia Internacional de la Dona

13/03/2015

Riudellots de la Selva va celebrar el passat diumenge 8 de març el Dia Internacional de la Dona reflexionant sobre el seu paper en la societat actual.

Una seixantena de persones varen assistir als actes de celebració van començar amb la lectura d’un manifest. A continuació, Ester Mas, psicòloga especialitzada en violència masclista, va contextualitzar històricament el dia de la dona. Així mateix, Mas va ressaltar la importància de la jornada de les dones i de la conquesta progressiva que poc a poc es va assolint.

Les dinamitzadores de l’Espai Jove de Riudellots van presentar un curtmetratge on s’enquestava al mossèn, comerciants i veïns sobre el dia de la dona i la situació d’aquestes en la societat actual. Al finalitzar, els assistents varen gaudir de l’espectacle ‘Contes per despertar’ amb un acordió diatònic a càrrec de Clara Ribatallada.

Per cloure l’acte, hi havia un piscolabis elaborat en el marc d’un taller de cuina organitzat per l’Espai Jove. Els joves del municipi varen preparar pinxos de fruita i pastissos de galetes amb xocolata. 

Durant l’acte es va poder veure l’exposició de la historiadora Isabel Segura, ‘La lluita per l’oportunitat de viure’.