Dimecres 16 Gener 2019

Inici / Noticies / El Govern demana a la població una actitud d‘extrema prudència davant l‘increment del risc d‘incendi

El Govern demana a la població una actitud d‘extrema prudència davant l‘increment del risc d‘incendi

03/07/2015

El conseller d’Interior, Jordi Jané, i el conseller Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Jordi Ciuraneta, han fet una crida a la ciutadania a mantenir una actitud d’extrema prudència davant l’augment de risc d’incendi provocat per la persistència de l’onada de calor. Els consellers han presidit aquesta tarda la reunió del Comitè Tècnic del pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT, que es troba en alerta des de divendres 26 de juny per l’onada de calor, i del Pla INFOCAT que es troba en prealerta pel risc d’incendis també des de divendres 26 de juny.

Protecció Civil de la Generalitat manté el Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT en Prealerta d’acord amb el risc d’incendi forestal previst avui divendres a 17 comarques., entre elles la Selva.

Així mateix, Protecció Civil de la Generalitat manté vigent l’Alerta del Pla de Protecció Civil PROCICAT per Onada de Calor per l’episodi de temperatures extremes que afecta de manera generalitzada el territori des del passat divendres.