Diumenge 20 Agost 2017

Inici / Ajuntament / Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació

Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació

Servei d'avisos i informació per Whatsapp

Després d’uns mesos inactiu per un problema amb l’operador, l'Àrea de Noves Tecnologies reprèn el servei d'avisos i informació per Whatsapp. Encara que en el seu moment ja estiguéssiu donats d’alta al servei, caldrà que ho torneu a fer, ja que el número de telèfon ha variat. Lamentem les molèsties que aquest fet us pugui ocasionar i us en demanem disculpes.

Amb aquest servei es pretén oferir a través de missatges whatsapp informació d’interès per als veïns del municipi com ara agenda d'activitats, incidències i avisos.

Nou segell infoparticipa

Per tercera vegada consecutiva, l'Ajuntament de Riudellots de la Selva, ha rebut el segell Infoparticipa, en reconeixement a la qualitat de la informació que es publica des del web municipal i el portal de la transparència.

Amb un 90,38% de compliment dels 52 indicadors avaluats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB, Riudellots de la Selva torna a encapçalar el llistat de municipis  de la comarca de la Selva amb la millor puntuació.

Crònica del Ple del mes de novembre

Amb els vots de CiU i ERC s’acorda considerar provats els fets recollits en l’expedient sancionador contra l’empresa SIFUSL per prestar els serveis de manera manifestament defectuosa o irregular amb incompliment de les condicions essencials establertes en el plec de clàusules administratives i les prescripcions tècniques reguladores del contracte de prestació del servei de neteja de les instal·lacions municipals formalitzat el passat 12 de febrer de 2015 i s’acorda una sanció de 3.001 €. 

Crònica el ple ordinari del mes de setembre

Amb els vots de CiU i l’abstenció d’ERC s’aprova inicialment l’expedient de modificació de crèdits pressupostaris núm.4/2016 i la corresponent exposició pública pel termini de 15 dies. Amb els vots de CIU i l’abstenció d’ERC s’aprova el Compte General corresponent a l’exercici 2015, i retre’l a la Sindicatura de Comptes de Catalunya per a la seva oportuna fiscalització.

Crònica del Ple ordinari del mes de juliol

Amb els vots de l’equip de govern i l’abstenció d’ERC el ple de l'Ajuntament celebrat aquest dilluns 4 de juliol ha aprovat inicialment l’expedient de modificació de crèdits pressupostaris núm.3/2016 i la seva corresponent exposició pública pel termini de 15 dies. Així mateix, amb els vots de CIU i ERC s’ha aprovat l’addenda al conveni de delegació de competències de gestió, inspecció i recaptació de tributs i altres ingressos de dret públic amb el Consell Comarcal de la Selva.

Pàgines

Subscribe to Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació