Dissabte 24 Juny 2017

Inici / Ajuntament / Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació

Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació

Nou segell infoparticipa

Per tercera vegada consecutiva, l'Ajuntament de Riudellots de la Selva, ha rebut el segell Infoparticipa, en reconeixement a la qualitat de la informació que es publica des del web municipal i el portal de la transparència.

Amb un 90,38% de compliment dels 52 indicadors avaluats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB, Riudellots de la Selva torna a encapçalar el llistat de municipis  de la comarca de la Selva amb la millor puntuació.

Crònica del Ple del mes de novembre

Amb els vots de CiU i ERC s’acorda considerar provats els fets recollits en l’expedient sancionador contra l’empresa SIFUSL per prestar els serveis de manera manifestament defectuosa o irregular amb incompliment de les condicions essencials establertes en el plec de clàusules administratives i les prescripcions tècniques reguladores del contracte de prestació del servei de neteja de les instal·lacions municipals formalitzat el passat 12 de febrer de 2015 i s’acorda una sanció de 3.001 €. 

Crònica el ple ordinari del mes de setembre

Amb els vots de CiU i l’abstenció d’ERC s’aprova inicialment l’expedient de modificació de crèdits pressupostaris núm.4/2016 i la corresponent exposició pública pel termini de 15 dies. Amb els vots de CIU i l’abstenció d’ERC s’aprova el Compte General corresponent a l’exercici 2015, i retre’l a la Sindicatura de Comptes de Catalunya per a la seva oportuna fiscalització.

Crònica del Ple ordinari del mes de juliol

Amb els vots de l’equip de govern i l’abstenció d’ERC el ple de l'Ajuntament celebrat aquest dilluns 4 de juliol ha aprovat inicialment l’expedient de modificació de crèdits pressupostaris núm.3/2016 i la seva corresponent exposició pública pel termini de 15 dies. Així mateix, amb els vots de CIU i ERC s’ha aprovat l’addenda al conveni de delegació de competències de gestió, inspecció i recaptació de tributs i altres ingressos de dret públic amb el Consell Comarcal de la Selva.

Riudellots Administració Oberta

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva, ha rebut el guardó de Reconeixement d'Administració Oberta pel seu grau de digitalització. El regidor de l’Àrea de Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació, Lluís Barnés, ha recollit el guardó aquesta tarda durant l'acte de cloenda del II Congrés de Govern Digital, celebrat a Barcelona. 

Escrit del grup municipal del PdeCat

Hem passat les vacances d’estiu i de cop i volta, com cada any, ens trobem amb l’organització de la Festa Major i encarrilem el tancament de l’any amb tot el que això suposa.

Ens congratulem que la Festa Major hagi sigut un èxit complet. El temps ens ha respectat, els actes han estat seguits per un gran nombre de persones i tot ha transcorregut segons el previst.

Relleu de regidors al grup d'Esquerra Republicana de Riudellots

Escrit de comiat del regidor Pep Massó:

Sembla que era ahir, però 19 anys després de la meva primera nit a Riudellots, on em vaig establir de manera provisional, em toca fer la carta de comiat. Després d’una decisió molt i molt pensada, he establert la meva residència en el poble veí de Vidreres.

Tanco una etapa plena de vivències en la qual la meva gran sorpresa ha estat la gent del poble de Riudellots, senzilla, distesa, amable i molt propera.

Pàgines

Subscribe to Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació