Dimarts 22 Maig 2018

Inici / Ajuntament / Àrea de Govern / Territori

Territori

Concentració davant de l’ajuntament per denunciar els processos judicials als polítics catalans

Davant el nou embat judicial als dirigents polítics catalans i la fermesa dels delictes pels quals seran processats, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva s’adhereix a la convocatòria feta per l'Associació Catalana de Municipis  i l' Associació de Municipis per la Independència, a concentrar-se aquest vespre, a les 20h davant tots els ajuntaments de Catalunya. Des de l’Ajuntament de Riudellots volem mostrar, un cop més, el rebuig a les decisions judicials que distorsionen la voluntat del poble de Catalunya. Us animem a participar-hi!

Recollida de residus

Nora Serveis Mediambientals informa que abans de les 14h es procedirà a la recollida d'escombraries a Riudellots que no s'ha pogut fer aquesta matinada degut a la prohibició de la circulació de vehicles pesants. Disculpeu les molèsties.

 

 

Avís d'incidència

Prodaisa informa d’una interrupció del servei de la xarxa d’aigua per treballs de reparació dilluns 5 de febrer de 12h a 16h al Carrer Pineda

En qualsevol cas s’intentarà restablir el servei tan aviat com sigui possible. 

Unitat mòbil d‘inspecció tècnica de vehicles (ITV) per a tractors i ciclomotors

Els propers dies 26 i 27 de març, de 9 a 14 h, s‘ubicarà a Riudellots de la Selva una unitat mòbil d‘inspecció tècnica de vehicles (ITV) per a ciclomotors i vehicles agrícoles (tractors i remolcs). El dia 26 s’ubicarà al carrer del Bruc, davant del Foodlab i el dia 27 a la cruïlla del carrer Major i el Veïnat de l’Estació.

Avís d'incidència

Prodaisa informa d’una interrupció del servei de la xarxa d’aigua per treballs de reparació el dia 6 de novembre d’11h a 14h al sector Llevant de Riudellots de la Selva.

En qualsevol cas s’intentarà restablir el servei tan aviat com sigui possible.

Pàgines

Subscribe to Territori