Dimarts 12 Desembre 2017

Inici / Ajuntament / Àrea de Govern / Territori

Territori

Avís d'incidència

Prodaisa informa d’una interrupció del servei de la xarxa d’aigua per treballs de reparació el dia 6 de novembre d’11h a 14h al sector Llevant de Riudellots de la Selva.

En qualsevol cas s’intentarà restablir el servei tan aviat com sigui possible.

Avís d'incidència

Prodaisa informa d’una interrupció del servei de la xarxa d’aigua per treballs de reparació dimecres 4 d’octubre de 9.30h a 11.30h al sector del Carrer de l’Estació 35-37 de Riudellots de la Selva.
En qualsevol cas s’intentarà restablir el servei tan aviat com sigui possible. 

En marxa el Servei de Vigilants Municipals de Riudellots de la Selva

Aquest divendres, 1 de setembre, ha entrat en funcionament el Servei de Vigilants Municipals de Riudellots de la Selva. Durant els darrers mesos s’ha dut a terme el procés públic selectiu de personal per tal d’ocupar les dues places previstes i s’ha adquirit un vehicle i l’equipament necessari per tal de poder realitzar amb condicions aquest nou servei, que permetrà vetllar per la bona convivència ciutadana.

Avís d'incidència

Prodaisa informa d’una interrupció del servei de la xarxa d’aigua per treballs de manteniment el dia 30 d’agost de 12h a 16h al sector Avinguda Mas Vila al Polígon Llevant de Riudellots de la Selva.

En qualsevol cas s’intentarà restablir el servei tan aviat com sigui possible. 

La Diputació de Girona subvenciona part de la fase 2 de l’arranjament de l’asfaltatge del Polígon Industrial

La Diputació de Girona, a través del Pla Especials d’Inversions Sostenibles 2015, ha subvencionat part de l’arranjament de l’asfaltatge del polígon industrial de Riudellots de la Selva amb un import de 13.432,89 €. El cost total de la fase 2 de l’arranjament de l’asfaltatge del polígon industrial ha estat de 86.463,34 €.

Avís de tall programat del subministrament d’aigua

L’empresa Prodaisa ha informat d’un tall programat en el subministrament d’aigua potable previst per aquest dijous 24 de novembre de 9 a 13 h. El tall afectarà el carrer Onyar, l’Avinguda Mas Pins, (de la rotonda del carrer Onyar a la rotonda de Comexi Group), l’Avinguda Mas Vila (de la rotonda de Comexi Group fins la rotonda de Dibosch), i els carrers Romaguera, Morera, del Bosc i del Jonc. L’empresa intentarà restablir el servei tan aviat com sigui possible.
 Disculpeu les molèsties.

Pàgines

Subscribe to Territori