Dimecres 19 Setembre 2018

Inici / Ajuntament / Àrea de Govern / Territori

Territori

Avís de la companyia Endesa referent a un tall programat en el subministrament elèctric

La companyia Endesa informa d’un tall programat en el subministrament elèctric previst per el dia 2 de setembre de 08:00 a 13:00 hores. Podeu consultar els carrers i zones d’afectació a l’arxiu adjunt a continuació.

El número de referència dels treballs és el 8592475. Per a més informació us podeu dirigir al 800 760 706 o bé a endesadistribucion.com.

Disculpeu les molèsties.

 

Avís d'incidència

Prodaisa informa d’una interrupció del servei d’aigua potable al sector del Carrer Canigó, Avinguda Països Catalans i Carrer de l'Estació el dia 27/08/2018 de 11.20h a 13.30hh per treballs de reparació a la xarxa.
 
LA INCIDÈNCIA JA HA ESTAT RESOLTA. 
 
En qualsevol cas s’intentarà restablir el servei tan aviat com sigui possible.

Possible presència d'un insecte invasor: el bernat marbrejat

Des de l’abril passat s’ha detectat a Catalunya la presència d’un nou insecte invasor anomenat “bernat marbrejat”. Es tracta d’un insecte que pot afectar als conreus i causar molèsties als veïns. Per això es recomana informar a l’ajuntament si es detecta la seva presència per evitar que es converteixi en una plaga.

Què cal saber del Halyomorpha halys?

- És una nova plaga que pot afectar principalment a molts arbres fruiters i ornamentals, cultius hortícoles i extensius.

Avís: Servei porta a porta

El proper dimecres 15 d’agost, dia de la festivitat de la Mare de Déu d’agost, no hi haurà servei de recollida d’escombraries porta a porta.

Per aquest motiu us recordem que demà dimarts no podeu treure orgànica ni envasos. Disculpeu les molèsties. Moltes gràcies per a la vostra col·laboració.

Subvencions per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial

Aquesta setmana s'ha obert la convocatòria de subvencions per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial. Es tracta de subvencions destinades a rehabilitar els elements comuns dels edificis de tipologia residencial, amb la finalitat de fomentar la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat, la conservació, i la millora de la seguretat d’utilització i de l’accessibilitat.

Tinença responsable d'animals de companyia

Aquests dies s’està repartint a les llars de Riudellots de la Selva un díptic amb informació relativa a la tinença responsable d’animals de companyia. És important saber quins drets i deures comporta tenir un animal i tenir-lo degudament censat, amb el xip i en condicions higièniques saludables.

Aprofitem per recordar que durant tot aquest mes s’està realitzant una campanya gratuïta d’identificació i registre d’animals de companyia a la clínica veterinària CLINICAN de Cassà de la Selva.

Per a més informació podeu consultar el díptic adjunt.

 

Avís d'incidència

Prodaisa informa d’una interrupció programada del servei d’aigua potable al sector de l’Avinguda Mas Pins des de la cruïlla de l’Avinguda Països Catalans fins a Can Buixó el dia 23/05/2018 de 8h a 13h per connexions a la xarxa de la nova travessada.

En qualsevol cas s’intentarà restablir el servei tan aviat com sigui possible.

 

Pàgines

Subscribe to Territori