Dilluns 21 Gener 2019

Inici / Ajuntament / Àrea de Govern / Promoció econòmica

Promoció econòmica

Obert el període per sol·licitar subvencions per les entitats any 2019

Us informem que la Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada el dia 14 de gener de 2019, va aprovar l'obertura de la convocatòria de subvencions per les entitats per aquest any 2019, disposant un termini màxim per sol·licitar subvencions i la obligatorietat de fer ús del model oficial que us adjuntem. Els terminis per presentar i justificar subvencions són els següents:

- Es poden presentar subvencions fins el dia 31 de març de 2019.

- I per justificar subvencions atorgades fins el 30 de novembre de 2019.

Fiporc es promociona a Firatast

Un any més Riudellots de la Selva serà present a FIRATAST GIRONA promocionant la sisena edició de FIPORC 2019. Firatast és la fira degustació per excel·lència de Catalunya que tindrà lloc del 17 al 20 d’octubre, al Palau de Fires de Girona. Des de l’estand de FIPORC oferirem tastets d’arròs i melós amb galta de porc i embotits.

Dijous 17 presentant aquesta invitació podreu entrar gratuïtament.

Us hi esperem! 

Riudellots i la UdG promocionen el Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària

El president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà ha participat, aquest divendres al migdia, a l'acte de  presentació del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària, que ha tingut lloc al Foodlab de Riudellots de la Selva. Gay de Montellà ha destacat la importància del sector alimentari en el pes de l'economia del país i ha felicitat a l'Ajuntament de Riudellots i la UdG per impulsar un postgrau basat en la innovació. 

El Foodlab acollirà un Postgrau d'Innovació a la Indústria Alimentària

Impulsat per la regidora de Promoció Econòmica de  l’Ajuntament de Riudellots de la Selva i organitzat per la Fundació UdG: Innovació i Formació i el Campus Alimentació i Gastronomia de la UdG, amb el suport de la Diputació de Girona, el Centre d'Innovació Gastronòmica Industrial de Riudellots de la Selva (FoodLab) acollirà el proper curs la primera edició del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària. 

FIPORC tanca dos dies de fira amb molt bona afluència de públic

La cinquena edició de Fiporc celebrada aquest cap de setmana, ha tornat a ser un èxit, gràcies a la implicació dels més de 130 voluntaris, entitats i patrocinadors. Tot i el mal temps viscut dissabte, la bonança de diumenge s’ha imposat durant tot el dia omplint de visitants els carrers del nostre municipi. Des de l'Ajuntament volem reiterar el nostre agraïment a totes les persones que ho han fet possible un any més. Podeu seguir l'actualitat de Fiporc des de www.fiporc.cat.

Pàgines

Subscribe to Promoció econòmica