Dilluns 09 Desembre 2019

Inici / Ajuntament / Àrea de Govern / Promoció econòmica

Promoció econòmica

Riudellots de la Selva serà seu de la Mobile Week Catalunya

La iniciativa s’emmarca dins del Mobile World Congress 2020
 
Un total de 15 ciutats i municipis de Catalunya tindran presència a la Mobile Week Catalunya 2020,  entre ells Riudellots de la Selva, després de la convocatòria feta per Mobile World Capital Barcelona i la Generalitat per sumar-se a la segona edició d’aquesta iniciativa, que té l’objectiu d’estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital i que se celebrarà el proper mes de febrer, al voltant del MWC Barcelona. 
 

El Foodlab de Riudellots acollirà la segona edició del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària

Promogut per l'Ajuntament de Riudellots de la Selva i la Fundació UdG: Innovació i Formació i el Campus Alimentació i Gastronomia de la UdG, aquest dilluns ha tingut lloc la presentació de la segona edició del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària. 

Actualització del cens d’empreses del polígon industrial

Les dades s’incorporaran al Sistema d'Informació Territorial Municipal (SITMUN)

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha encarregat l’actualització del cens d’empreses del polígon industrial, així com la seva geolocalització i introducció al  Sistema d'Informació Territorial Municipal (SITMUN).

El regidor responsable de l’Àrea de dinamització econòmica de l’Ajuntament, Xevi López, ha explicat que “amb aquesta actuació disposarem d’un coneixement més profund i actualitzat de la realitat empresarial de Riudellots”.

Nou producte fruit de la primera edició del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària

En el marc de la primera edició del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària de la UdG ha nascut nou producte, que la Granja El Provençal de Riudellots de la Selva, properament posarà al mercat. 

Es tracta d’un formatge de tòfona, on un grup d’alumnes del Postgrau han participat activament en totes les fases de la seva concepció, juntament amb els responsables de la Granja El Provençal, tal i com ha explicat Jordi Feliu, tecnòleg i assessor que ha acompanyat els alumnes i l’empresa en tot el procés d’innovació del nou producte.

Pàgines

Subscribe to Promoció econòmica