Dimecres 18 Octubre 2017

Inici / Ajuntament / Àrea de Govern / Promoció econòmica

Promoció econòmica

Fiporc es promociona a Firatast

Un any més Riudellots de la Selva serà present a FIRATAST GIRONA promocionant la cinquena edició de FIPORC 2018. Firatast és la fira degustació per excel·lència de Catalunya que tindrà lloc del 12 al 15 d’octubre, al Palau de Fires de Girona. Des de l’estand de FIPORC oferirem tastets d’arròs amb galta de porc i embotits. Us hi esperem!

 

La Granja Provençal de Riudellots acull la presentació de Benvinguts a Pagès

La Granja Provençal de Riudellots de la Selva, serà l’escenari de la presentació de la iniciativa Benvinguts a Pagès, que se celebrarà del 3 al 5 de juny, arreu de Catalunya. La presentació tindrà lloc el proper divendres 26 de maig, a les 11:30 h. En l’edició d’enguany, a la comarca de la Selva hi participen des d’explotacions agràries fins a restaurants, allotjaments o empreses que es dediquen a la realització d’activitats diverses al món rural.

Conferència de Lisa Peter a Riudellots de la Selva

La reconeguda empresària noruega i “coaching” Lisa Peter, oferirà una conferència a Riudellots de la Selva, el proper dijous 23 de març. L’acte, organitzat per l’Associació de Propietaris del Polígon Industrial de Riudellots de la Selva, tindrà lloc a les 12:30 al restaurant Via Augusta.  En les seves conferències, Lisa Peter crea un espai d’inspiració personal mitjançant la invocació, la creació i el desenvolupament per "aconseguir les fites més grans i més ràpid que mai".

El conseller Rull talla el fuet de Fiporc

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull ha estat l'encarregat d'inaugurar la quarta edició de FIPORC. Rull, acompanyat de l'alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, el vici president tercer de la Diputació de Girona, Fermí Santamaria i el President del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu. Seguint la tradició, dels darrers tres anys, la inauguració de la fira s'ha fet amb la tallada d'un fuet de grans dimensions.

Tot a punt per celebrar FIPORC

Riudellots de la Selva ho té tot a punt per acollir aquest cap de setmana la quarta edició de FIPORC. Podeu consultar la programació des de www.fiporc.cat i baixar-vos l'APP Fiporc disponible per a IOS i Android. Des de l’Ajuntament volem destacar i agrair la col·laboració dels patrocinadors i dels més de 100 voluntaris que formem part de la comissió organitzativa de Fiporc sense els quals la fira no seria possible. Moltes gràcies a tothom! 

Pàgines

Subscribe to Promoció econòmica