Dimarts 20 Novembre 2018

Inici / Ajuntament / Àrea de Govern / Promoció econòmica

Promoció econòmica

Riudellots i la UdG promocionen el Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària

El president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà ha participat, aquest divendres al migdia, a l'acte de  presentació del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària, que ha tingut lloc al Foodlab de Riudellots de la Selva. Gay de Montellà ha destacat la importància del sector alimentari en el pes de l'economia del país i ha felicitat a l'Ajuntament de Riudellots i la UdG per impulsar un postgrau basat en la innovació. 

El Foodlab acollirà un Postgrau d'Innovació a la Indústria Alimentària

Impulsat per la regidora de Promoció Econòmica de  l’Ajuntament de Riudellots de la Selva i organitzat per la Fundació UdG: Innovació i Formació i el Campus Alimentació i Gastronomia de la UdG, amb el suport de la Diputació de Girona, el Centre d'Innovació Gastronòmica Industrial de Riudellots de la Selva (FoodLab) acollirà el proper curs la primera edició del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària. 

FIPORC tanca dos dies de fira amb molt bona afluència de públic

La cinquena edició de Fiporc celebrada aquest cap de setmana, ha tornat a ser un èxit, gràcies a la implicació dels més de 130 voluntaris, entitats i patrocinadors. Tot i el mal temps viscut dissabte, la bonança de diumenge s’ha imposat durant tot el dia omplint de visitants els carrers del nostre municipi. Des de l'Ajuntament volem reiterar el nostre agraïment a totes les persones que ho han fet possible un any més. Podeu seguir l'actualitat de Fiporc des de www.fiporc.cat.

FIPORC estrena web

Riudellots de la Selva ho té tot a punt per acollir aquest cap de setmana la cinquena edició de FIPORC. Podeu consultar la programació des del nou web, completament renovat, accessible des de www.fiporc.cat i baixar-vos l'APP disponible per a IOS i Android. Des de l’Ajuntament volem destacar i agrair la col·laboració dels patrocinadors i dels més de 100 voluntaris que formem part de la comissió organitzativa de Fiporc sense els quals la fira no seria possible.

Pàgines

Subscribe to Promoció econòmica