Diumenge 19 Novembre 2017

Inici / Ajuntament / Àrea de Govern / Festes

Festes

Bona Festa Major!

Ja tenim aquí, el gruix de la programació de la Festa Major de Riudellots! El popular humorista Peyu ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida oficial a la Festa Major, amb la lectura del pregó. Des de l'Ajuntament i la Comissió de Festes, esperem que gaudiu de tots els actes. Podeu consultar la programació des de www.riudellotsfestamajor.cat.  

Bona Festa Major! 

Master class de zumba a la piscina

Aquest divendres hi ha prevista, a les 21.30 h, una master class de zumba especial anys 80, que tindrà lloc a la piscina municipal. La sessió estarà dirigida per la instructora Sònia Toral, en substitució de  Laura Noell. 
La nit continuarà amb Karaoke a càrrec de Disco Sonatural. La piscina estarà oberta per al bany i hi haurà servei de bar. Us hi esperem!

Rua de carnaval

Riudellots de la Selva ha celebrat aquest dissabte la rua de carnaval, on hi han participat unes 150 persones de diverses colles i comparses de Riudellots i de municipis veïns. Després de l'èxit de l'any passat, l'Ajuntament de Riudellots de la Selva, l'AMPA de l'escola i la Comissió de Festes han tornat a organitzar la rua per segon any consecutiu. Moltes gràcies a tothom i felcitats als premiats i premiades a les diverses catagories.

Divendres Quina de Nadal a les 22 h

Aquest divendres 23 de desembre tindrà lloc la tradicional Quina de Nadal organitzada per l'Esplai "La Petjada" de Riudellots. La Quina començarà a les 22 hores i no a les 23 h com s'indica a l’agenda que vau rebre a casa. Enguany us esperen importants premis, servei de bar i calefacció! Una nit molt especial on poder sopar, divertir-se i guanyar premis! Us hi esperem! 

Pàgines

Subscribe to Festes