Dimarts 20 Novembre 2018

Inici / Ajuntament / Àrea de Govern / Ensenyament

Ensenyament

Premis per als estudiants de Riudellots

Un any més, l'Ajuntament vol premiar l'esforç acadèmic dels joves estudiants de Riudellots de la Selva i vol oferir un reconeixement a tots aquells que han finalitzat el Batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior.

 Com a reconeixement i estímul per tal de continuar estudiant, es premia amb 100 € a les persones joves que aquest any han acabat el Batxillerat o un CFGM o CFGS.

 Podeu consultar les bases per optar a aquest premi en el document que s'inclou a continuació.

Subvenció de la Diputació de Girona Llar d'Infants municipal

La Diputació de Girona subvencionarà les despeses de funcionament del curs 2016-2017 de la Llar d'Infants de Riudellots de la Selva. Aquesta línia de subvencions, iniciada l'any 2013, respon al compromís de la Diputació de col·laborar econòmicament amb els ajuntaments en el finançament de serveis que tenen una especial significació social i econòmica i que en aquest cas es concentra en l'atenció i educació als infants de 0 a 3 anys. L'ajut màxim subvencionable al qual poden optar els ajuntaments és de 875 € per alumne, import igual al de la convocatòria de l'any anterior.

L’ajuntament premia l’esforç acadèmic pels joves

Un any més, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva vol premiar l’esforç acadèmic dels joves estudiants del municipi oferint un reconeixement a tots aquells que han finalitzat el Batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior. 

El premi de 100 € en metàl·lic, pretén motivar els estudiants per tal que continuïn la seva formació cursant estudis superiors. 

Les bases també contemplen un premi de 100 € pels alumnes amb  possessió del certificat d’estudis, que han requerit ajudes especials pel seu aprenentatge.

Pàgines

Subscribe to Ensenyament