Dilluns 17 Desembre 2018

Inici / Ajuntament / %C3%A0rees de Govern / Hisenda

Hisenda

L'Ajuntament aprova un pressupost de 3.600.000 € pel 2018

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha aprovat el pressupost municipal per a l'any 2018 mantenint el seu endeutament al 0%. 

Abans de la incorporació dels romanents del pressupost del 2017, el pressupost contempla unes inversions per valor de 120.000 €, que es destinaran principalment a la rehabilitació de camins. Pel que fa a les despeses de personal hi ha un increment del 11,97% respecte l'any anterior degut bàsicament a la incorporació dels vigilants municipals i per la provisió de llocs de treball tècnic com l'enginyer i l'arquitecte.

S'aprova el pressupost municipal pel 2017

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha aprovat inicialment, el pressupost municipal per a l'any 2017 que puja a 3.540.115,64 €, molt similar al de l'any anterior, però que incrementar en un 35,76% el capítol d'inversions reals.

El regidor d'Hisenda, Josep Maria Corominas, ha volgut destacar l'increment d'un 35,76% pel que fa al capítol d'inversions reals que puja a 445.686,50 € i que es finançaran amb recursos propis gràcies a la capacitat financera de l'Ajuntament.

En aquest sentit es preveuen les següents inversions:  

Accessos a la piscina: 201.585 €

S'aproven les ordenances fiscals pel 2016, amb una rebaixa de l'IBI del 10%

Amb els vots favorables de l'equip de govern (CiU) i l'abstenció del grup municipal d'ERC, l'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha aprovat la modificació de les ordenances fiscals pel 2016 on en destaca, la rebaixa d'un 10% de l'Impost de Béns Immobles (IBI), pel que fa als béns de naturalesa urbana i la rebaixa d'un 5% de les tarifes de subministrament d'ús domèstic d'aigua potable. Així mateix, s'ha incorporat poder sol·licitar el fraccionament gratuït unificat de l'IBI, l'impost de vehicles de tracció mecànica i  del servei de recollida d'escombraries.

S'aprova la nova estructura organitzativa de l'Ajuntament

Aquest dimarts 7 de juliol el Ple de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva, ha aprovat per unanimitat, l'estructura organitzativa del nou ajuntament fruit del resultat de les darreres eleccions municipals celebrades el passat 24 de maig. 

La novaa estructura organitzativa de l'Ajuntament estarà formada per 12 grans àrees: Governació i atenció a les persones; Territori; Pagesia i Medi Ambient; Hisenda; Esports; Festes; Salut; Promoció econòmica; Participació, transparència, bon govern i comunicació; Joventut; Cultura i Ensenyament.

Pàgines

Subscribe to Hisenda